Μπεν Σιμόν: "Να δούμε αν έχουμε προοδεύσει, ελπίζω με μένα το μέλλον της ομάδας"

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Ραν Μπεν Σιμόν παρέθεσε συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα με το Βέλγιο και τόνισε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δει αν η Εθνική μας έχει προοδεύσει σε σχέση με τον πρηγούμενο αγώνα με το Βέλγιο. 

Αναλυτικά: 

"Βρισκόμασταν εδώ και πριν από δυο χρόνια. Παίξαμε εναντίον του Βελγίου και είναι ένα καλό σημείο σύγκρισης για να δούμε πόσο έχουμε προοδεύσει και αν έχουμε προοδεύσει σε αυτό το χρονικό διάστημα των δυο χρόνων. Αν και είμαστε απογοητευμένοι από το τελευταίο αποτέλεσμα με την Σκωτία, εντούτοις μπορούμε να πάρουμε πολλά θετικά πράγματα. Ως Εθνική ομάδα θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Τα πόδια μας πατούν πάντα γερά στη γη δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ότι παίζουμε αύριο εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε ότι έχουμε κάνει βήματα προς τα εμπρός. Παρακολουθώ το Βέλγιο τα τελευταία δυο χρόνια. Είναι μια Εθνική που δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο."

Για το μέλλον του στην Εθνική:

"Αν το μέλλον της Εθνικής Κύπρου είναι με μένα ή χωρίς εμένα, ελπίζω να είναι με μένα δεν έχει σημασία. Εμένα η έννοια μου είναι το μέλλον της Εθνικής". 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο