«Δεν αξίζουμε ακόμα την επιτυχία της πρόκρισης»

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο και τόνισε ότι δεν αξίζει η Κύπρος ακόμα μια μεγάλη πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ. Το σκορ είναι πολύ άσχημο, αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο για 90 λεπτά και να μην διώχνουμε απλά την μπάλα.

Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Σήμερα το 6-1 δεν μας άξιζε σαν ομάδα.  Δεν θυμάμαι καμιά άλλη φορά να δεχθούμε τέτοια εύκολα γκολ σε ένα καλό παιχνίδι για εμάς.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο απέναντι στο Βέλγιο. Στο πρώτο μισάωρο δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι. Δεν ήταν ρίσκο η συμμετοχή των Γουήλερ, Χριστοφόρου και Μιχαήλ, δεν έχω κανένα παράπονο.

Όταν χάνεις με 6-1 δεν μπορείς να μιλάς για τη διαιτησία. Στα τελευταία τρία παιχνίδια είναι απίστευτο με τους διαιτητές. Με Σκωτία πετύχαμε γκολ, με τη Ρωσία ένα ξεκάθαρο οφσαιντ και σήμερα χέρι στο πρώτο γκολ. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, είναι όμως γεγονότα.

Δεν αξίζουμε ακόμα την επιτυχία της πρόκρισης. Είδαμε νέους παίκτες να μπαίνουν στην ομάδα και είναι πολλά τα θετικά.

Έχουμε μια καλή ομάδα που προοδεύει συνεχώς. Κληρωθήκαμε σε ένα όμιλο με Ρωσία και Βέλγιο Ήμασταν κοντά στην 3η θέση και βλέπουμε την ομάδα μας να προοδεύει.

Θα κάτσουμε να μιλήσουμε να δούμε πως προχωράμε. Ότι είναι να γίνει είναι αποδεκτό από μένα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο