Έρχεται και βγαίνει διαζύγιο ή παραμονή

Πίεση χρόνου στο θέμα του Ομοσπονδιακού προπονητή δεν υπάρχει. Ωστόσο στην Κ.Ο.Π. δεν καθυστερήσουν να ανοίξουν το κεφάλαιο Ραν Μπεν Σιμόν. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας απουσιάζει στο εξωτερικό. Η άφιξη του στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για αύριο. Επομένως το κεφάλαιο προπονητής Εθνικής Ανδρών θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες.

Αρχικά θα παραδοθεί η έκθεση του Σάββα Κωνσταντίνου στον πρόεδρο της ΚΟΠ. Θα αξιολογηθούν όλα όσα έγιναν τα τελευταία δυο χρόνια και στην συνέχεια ο Γιώργος Κούμας θα ξεκινήσει απευθείας επαφές με τον Ραν Μπεν Σιμόν.

Για τον Ισραηλινό, υπάρχουν και θετικά και αρνητικά συμπεράσματα, τουλάχιστον αυτό πηγάζει από την ΚΟΠ. Είναι εργατικός, παρουσιάζεται αφοσιωμένος, χαρακτηρίζεται ως δίκαιος στις κλήσεις διεθνών και ταυτόχρονα πραγματοποίησε ανανέωση. Από την άλλη, τα αρνητικά αποτελέσματα σε δυο διοργανώσεις είναι στοιχεία που φέρουν προβληματισμό.

Επομένως το πρώτο που θα αποφασίσει είναι αν προτίθεται να ξεκινήσει επαφές για ανανέωση της συνεργασίας με τον Ραν Μπεν Σιμόν. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα εξετάσουν και το οικονομικό. Χωρίς να επιβεβαιώνεται από την ΚΟΠ, φημολογείται ότι ο Ισραηλινός έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αν η ΚΟΠ αποφασίσει να συνεχίσει την συνεργασία της τότε θα του γίνει πρόταση για μειωμένο συμβόλαιο.

«Τελειώνουν» άλλοι πέντε
Τέλος Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται τα συμβόλαια αρκετών προπονητών Εθνικών Ομάδων. Συγκεκριμένα τον κ.κ. Ανδρονίκου, Δαμιανού, Σεργίδη, Χατζηαλεξάνδρου και Δημητρίου. Θα αξιολογηθεί το έργο τους αλλά το σίγουρο είναι με κάποιους απ` αυτούς η ΚΟΠ δεν θα συνεχίσει την συνεργασία τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο