Καλή επιτυχία διεθνείς!

Το Πρωτάθλημα των Εθνών αρχίζει και μαζί και η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας. Πρώτος μας αντίπαλος, η Νορβηγία, απόψε στο Ouleval Stadium του Όσλο σε αγώνα που θα αρχίσει στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 2.

Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής της ομάδας μας στον αποψινό αγώνα είναι πολύ μεγάλος, όμως, τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν πως ο στόχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από μια καλή εμφάνιση είναι εφικτός. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

Στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ούρκο Πάρντο, Κωνσταντίνος Παναγή, Τζέισον Δημητρίου, Ιωάννης Κούσουλος, Γιώργος Μερκής, Βαλεντίνος Σιέλης, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γεράσιμος Φυλακτού, Βασίλης Παπαφώτης, Γιώργος Οικονομίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Αβραάμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου, Νέστορας Μυτίδης, Φώτης Παπουλής

Σε ένα όμιλο με Νορβηγία, Σλοβενία και Βουλγαρία, η Εθνική μας θα προσπαθήσει να έχει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή προκειμένου να διεκδικήσει κάτι μέσα από τη νέα διοργάνωση.

Στο Πρωτάθλημα των Εθνών, οι 55 χώρες μέλη της UEFA έχουν χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες ανάλογα με τη δυναμικότητα τους. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν τέσσερις όμιλοι. Οι τέσσερις πρώτοι των ομίλων σε κάθε κατηγορία, θα αγωνιστούν σε final four το Μάρτιο του 2020 και μια ομάδα από κάθε κατηγορία θα προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2020.

Από το Μάρτιο του 2019 μέχρι το Νοέμβριου του 2019 θα γίνουν οι αγώνες των προκριματικών του EURO 2020. Αν μια ομάδα που εξασφάλισε συμμετοχή στο final four του Πρωταθλήματος των Εθνών εξασφαλίσει την πρόκριση της στην τελική φάση του EURO 2020 μέσω των προκριματικών, τότε στο final four θα αντικαθίσταται από την αμέσως επόμενη της κατηγορίας της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο