Τα γκολ των Νορβηγών (Ανάλυση)

Ανάλυση των γκολ που δέχθηκε η Εθνική μας στην Νορβηγία

Σήμερα θα παρουσιάσουμε τα γκολ που δέχτηκε η Εθνική μας στην Νορβηγία μέσα από την ανάλυση που κάναμε στην πλατφόρμα του Wyscout. Ο τρόπος που αγωνίστηκε η Εθνική Κύπρου, με το αμυντικογενές σχήμα που παρουσίασε, δεν θα μας απασχολήσει αφού ήταν κάτι πολύ εμφανές, με τους Νορβηγούς να μας πιάνουν κυριολεκτικά στον ύπνο.

Το πρώτο γκολ ήρθε από μια εκπληκτική επίθεση που έβγαλαν οι Νορβηγοί καταφέρνοντας να βγουν μπροστά 4 επιθετικοί εναντίων 3 αμυντικών της Εθνικής μας, κάτι που γινόταν αρκετά συχνά, άσχετα αν παίζαμε με 5 παίκτες στην αμυντική γραμμή. Βλέπουμε πιο κάτω την μπαλιά που βγήκε στον σκόρερ της ομάδας πάνω από την αμυντική γραμμή και στην συνέχεια την υπεραριθμία που έβγαλαν οι Νορβηγοί, 4 εναντίων 3.

Το δεύτερο γκολ προήλθε από κτύπημα φάουλ στο οποίο ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας παρουσίασε μια αδράνεια αν και όπως θα δούμε, το μικρό τρικ των Νορβηγών δεν του έδινε την ευκαιρία να έχει καθαρό οπτικό πεδίο στην πορεία της μπάλας προς το τέρμα. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον παίκτη της Νορβηγίας που βρίσκεται στην άκρη του τοίχους προσπαθώντας να παρεμποδίσει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα ενώ στο κτύπημα της μπάλας μετακινείται πίσω από το τοίχος.

Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε την πορεία της μπάλας προς το τέρμα και τον τερματοφύλακα που ενώ έπρεπε να παραμείνει στην θέση του, κάνει κίνηση προς τα αριστερά και παραμένοντας τελικά αδρανής στο γκολ.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο