Μεγάλη νίκη για την Εθνική μας

Στον πιο καθοριστικό της αγώνα στον πρώτο προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Euro, η Εθνική μας ομάδα δήλωσε παρούσα!

Σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική, η Κύπρος νίκησε με  6-1 την Ελβετία και κρατά την τύχη της στα χέρια της για πρόκριση στην επόμενη φάση που ήταν και ο αρχικός στόχος. Για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται νίκη επί του Γιβραλτάρ το ερχόμενο Σάββατο (15:00) στην τελευταία αγωνιστική. 

Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Ελβετία η ομάδα μας, επιβλήθηκε πλήρως του αντιπάλου της, ο οποίος με τη σειρά του ήρθε στη διοργάνωση με στόχο την πρόκριση.

Επιθετικός μονόλογος ήταν για την Εθνική μας το πρώτο ημίχρονο, με τους Ελβετούς όμως να προηγούνται στο σκορ στην πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 6'.

Η Κύπρος συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να ισοφαρίσει τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου με το Σέζαρ Περέιρα. Καταιγιστική η Εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε άλλα πέντε τέρματα και πανηγύρισε την πολύ σημαντική νίκη. 

Κουλουμπρής (21΄), Κάντζιο (30΄), Κόκκινος (31') και Ομήρου (34΄, 39') πέτυχαν τα τέρματα. 

Κύπρος (Α. Στυλιανού): Σκαμπύλης, Λακούφης, Κουλουμπρής, Σέζαρ, Ιωάννου (Χατζηγεωργίου, Οδυσσεώς, Φιλίππου, Αλεξίου, Ομήρου, Κόκκινος, Κάντζιο, Σκαρπάρης, Τσίτσος). 

Στην χθεσινή πρώτη αγωνιστική, η Ελβετία νίκησε με 3-1 το Γιβραλτάρ ενώ η Κύπρος έχασε με 8-4 από τη Βοσνία. 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο