Σε ρυθμούς Γιβραλτάρ η Εθνική Ανδρών Futsal

Ο αγώνας με την Ελβετία ανήκει στο παρελθόν. Όλους, στην Εθνική Futsal, το μόνο που απασχολεί είναι ο αυριανός αγώνας με το Γιβραλτάρ, μέσω του οποίου η ομάδα μας θα σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Futsal EURO. 

Στις 16:00 θα αρχίσει η αναμέτρηση και η Κύπρος, με νίκη, τερματίζει τουλάχιστον στη δεύτερη θέση του ομίλου και προκρίνεται στα play-offs της διοργάνωσης που θα γίνουν τον ερχόμενο Απρίλιο. Ασφαλώς υπάρχουν σενάρια που δίνουν στην ομάδα μας την πρόκριση ακόμη και χωρίς να νικήσει αύριο, όμως, κανείς δεν ασχολείται με αυτά τα σενάρια, με τη νίκη να αποτελεί το μοναδικό στόχο.  

Το θετικό είναι πως μεσολαβεί η σημερινή μέρα για ξεκούραση για την Εθνική μας αφού, οι δύο συνεχόμενοι αγώνες με Βοσνία και Ελβετία καταπόνησαν τους ποδοσφαιριστές μας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε χαλαρή προπόνηση, με τον προπονητή Άθω Στυλιανού και τους συνεργάτες του, να τονίζουν συνεχώς στους ποδοσφαιριστές πως, ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά την επίτευξη του μεγάλου στόχου της πρόκρισης. 

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στον όμιλο:

1η αγωνιστική
Βοσνία Ερζεγοβίνη - Κύπρος 8-4
Ελβετία - Γιβραλτάρ 3-1

2η αγωνιστική
Ελβετία - Κύπρος 1-6
Βοσνία Ερζεγοβίνη - Γιβραλτάρ 9-2

3η αγωνιστική, Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου
16:00 Κύπρος - Γιβραλτάρ
20:00 Βοσνία Ερζεγοβίνη - Ελβετία

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο