Απάντηση Μιχαηλίδη στον πρόεδρο του Εθνικού Άσσιας

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ απάντησε στον πρόεδρο του Εθνικού Άσσιας σχετικά με το χθεσινό περιστατικό στο Μακάρειο στάδιο

Οι τοποθετήσεις του στον Super Sport FM:

«Θέλω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά. Όταν αναλάβαμε τον οργανισμό υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη χρέη 160 και 170 χιλιάδες ευρώ αυτών των σωματείων. Μπαίνει η χρήση του Μακαρείου, αλλά και των προπονήσεων, γι’ αυτό γίνεται η χρέωση. Ο γενικός ελεγκτής δεν μας είπε να κάνουμε χρέωση, αλλά τα ποσά παραμένουν ως έχουν, έτσι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια είσπραξης τους. Κάνουμε αποκοπή 10% αντί 30% όπως έκανε το προηγούμενο Δ.Σ. από την κρατική χορηγία. Δεν θέλουμε να κλείσουμε τα προσφυγικά σωματεία, τότε θα κλείσουμε και εμείς… Θα ήταν καλό να γίνεται μια πληρωμή χρήσης του γηπέδου κάθε 15 μέρες. Ήταν περσινή η απόφαση, αλλά την εφαρμόζουμε από φέτος, με τη νέα σεζόν».

Για την πρόταση των σωματείων για δωρεάν χρήση του Μακαρείου: «Αυτό είναι απόφαση της πολιτείας, όχι δική μου. Πρέπει να συντηρηθούν τα γήπεδα, πως θα γίνει, ποιος θα τα πληρώνει…»

Για τις καταγγελίες Μαυρή για παλαιότερα χρόνια από υπαλλήλους του ΚΟΑ: «Αν υπάρχει υπάλληλος που κάνει τώρα αυθαιρεσίες τότε θα διωχθεί ποινικά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο