Β. Μιχαηλίδης στο Sportime: "Ιστορική στιγμή η άνοδος στη Γ΄κατηγορία"

O πρώτος σκόρερ του Κορμακίτη, Βασίλης Μιχαηλίδης μίλησε στο Sportime, για την πορεία της ομάδας του και για την άνοδο στην Γ’ κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αναλυτικά:

“H ομάδα ήταν στο αγροτικό, ανεβήκαμε και καταβάλαμε προσπάθειες να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά καταφέραμε και πετύχαμε την άνοδο στην τρίτη κατηγορία με τη βοήθεια του Θεού, των προπονητών μας και τη συμπαράσταση του κόσμου και του συμβουλίου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανεβήκαμε στην τρίτη κατηγορία γιατί είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του Κορμακίτη, καθώς πήραμε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία μας”.

Για τους έξαλλους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέφερε:

“Είναι μεγάλο συναίσθημα αυτό που ένιωσε η ομάδα, γιατί ήταν πρωτόγνωρο για το σωματείο Κορμακίτης που πριν 2 χρόνια ήταν στο αγροτικό και κατάφερε να βγει στην τρίτη κατηγορία, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια αυτό που έγινε”.

Για την πίστη που είχε ο ίδιος στην ομάδα του για την άνοδο στη τρίτη κατηγορία είπε:

“Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην ομάδα πίστευα ότι η ομάδα θα έβγαινε στην τρίτη κατηγορία, λόγω της εμπειρίας που έχω στα γήπεδα από την δεύτερη έως την τέταρτη κατηγορία”.

Για το αν νιώθει μια δικαίωση για τους κόπους όλης της χρονιάς και για το που αφιερώνει την άνοδο:

“Νιώθω δικαιωμένος γιατί είχαμε σωστούς προπονητές, σωστό συμβούλιο, είμασταν μια οικογένεια αγαπημένη, μονιασμένη, οι νεαροί παίκτες είχαν αρκετό ενθουσιασμό και τα καταφέραμε”.

“Αυτή την άνοδο την αφιερώνω πρώτα στην οικογένεια μου που με στηρίζει τόσα χρόνια και είναι πάντα δίπλα μου και στην οικογένεια του Κορμακίτη που πίστεψε σε μένα που είμαι 36 χρονών και κατάφερα να βάλω 10 γκολ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που προσπάθησαν για το καλό της ομάδας, που με βοήθησαν να σκοράρω, αφού χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να το κάνω”.

Για την παραμονή του στην ομάδα και του χρόνου και εάν θεωρεί πρόκληση τη συμμετοχή του στη τρίτη κατηγορία:

“Πιστεύω πως ναι, πιστεύω θα είμαι στην ομάδα του χρόνου. Δεν είναι πρόκληση για μένα, το θέμα είναι να βοηθήσω του πιο νεαρούς με την εμπειρία μου γιατί έπαιξα σε διάφορες ομάδες στην τρίτη κατηγορία όπως είναι ο Χαλκάνορας, ο Διγενής, η Ελπίδα Αστρομερίτη και στον Ηρακλή”.

Τέλος άφησε το μήνυμά του στον κόσμος της ομάδας:

“Θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν από την πρώτη στιγμή, από τις προπονήσεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική, που ήταν πάντα δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές”.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο