Γ. Βασιλείου στο Sportime: «Το λέω και ανατριχιάζω, είναι το χωριό μου»

O παίκτης της ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα Γιώργος Βασιλείου μίλησε στο Sportime, για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ομόνοια Ψευδά, για τον στόχο της ανόδου και για την προσωπική του απόδοση:

Αναλυτικά:

«Το πιστεύαμε πολύ, είχαμε πάθος το θέλαμε πάρα πολύ και έπρεπε να νικήσουμε γιατί ήμασταν σε αδιέξοδο και ευτυχώς τα καταφέραμε. Δεν είχαμε άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη και τώρα βλέπουμε τη συνέχεια». 

Για το ότι η ομάδα τους προερχόταν από τον αποκλεισμό στο κύπελλο: «Πήγαμε με ανεβασμένη ψυχολογία στον αγώνα για το λόγο ότι αν και αποκλειστήκαμε τα δώσαμε όλα στο κύπελλο, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε γιατί ήταν πιο σημαντικό να κερδίσουμε τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παρά να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στο κύπελλο. Θα ήταν ωραία να πηγαίναμε στον τελικό, αλλά η άνοδος σου δίνει περισσότερη χαρά» 

Για τον επόμενο αγώνα με τον Αχυρώνα Λιοπετριού: «Εννοείτε ότι θα τα δώσουμε όλα, θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, όλα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και αν μας ευνοήσουν τα άλλα παιχνίδια τότε θα ανεβούμε κατηγορία πριν το τέλος του πρωταθλήματος» 

Για τον στόχο της ανόδου από την αρχή της σεζόν: «Ξεκινήσαμε από την προετοιμασία  με στόχο την άνοδο, αφού αυτό μας μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο που είχαμε. Στα τελευταία παιχνίδια μας ευνόησαν οι απώλειες της ΕΝ.Α.Δ και σε συνδυασμό με τις νίκες μας πήραμε τα πάνω μας και είμαστε ένα βήμα πριν την άνοδο. Θα είμαστε απίστευτα χαρούμενοι αν πάρουμε την άνοδο, σας μιλάω τώρα και ανατριχιάζω μόνο και μόνο που το αναφέρω, γιατί είμαι από τον Ύψωνα, είναι το χωριό μου, είναι η ομάδα μου και αγαπώ τον Ύψωνα και χαίρομαι που είμαι βασικός στην ομάδα και βοήθησα τόσο πολύ την ομάδα» 

Για το αν θα νιώσει δικαίωση αν επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου: «Eίναι κρίμα να μην πετύχουμε τον στόχο μας μετά από την πορεία που κάναμε, τις προπονήσεις που κάναμε όλο το χρόνο και τις έξτρα προπονήσεις στις αργίες. Όλα αυτά τα κάναμε γιατί το πιστεύαμε και τώρα έφτασε η ώρα να το αποδείξουμε στους 2 αγώνες που έμειναν». 

Για τη προσωπική του απόδοση και το ότι είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 γκολ μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη: «Είμαι αρκετά χαρούμενος που έχω 6 γκολ και βοηθώ την ομάδα μου όσο μπορώ. Χαίρομαι και για τις ασίστ που έδωσα και νικήσαμε, που είμαι τόσα παιχνίδια βασικός και θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος όταν πετύχουμε τον στόχο μας»

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος μας από την αρχή μας στήριζε, στη συνέχεια μετά από κάποια κακά αποτελέσματα έφυγε ο κόσμος, όμως τώρα είναι εδώ και μας βοηθά κάθε παιχνίδι» 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο