Θ.Αργυρού στο Sportime: ”Ανταμειφθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο”

Ο παίκτης του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Θεόδοτος Αργυρού μίλησε στο Sportime για τη τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Εθνικό Λατσιών και για τον στόχο του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

“Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ένας στόχος τον οποίο βάλαμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος, ο αρχικός στόχος ήταν η άνοδος και στη συνέχεια αφού είδαμε ότι είμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα στην πρώτη θέση βάλαμε ως στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που πετύχαμε και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, μείναμε ενωμένοι, είμασταν μια οικογένεια και καταφέραμε αυτό που θέλαμε τόσο πολύ”.

Για το γεγονός ότι ήξεραν τα άλλα αποτελέσματα και αν τους έδωσε έξτρα κίνητρο ή τους έβαλε έξτρα πίεση για τον αγώνα:

“Μερικές φορές είναι καλό να γνωρίζεις τα αποτελέσματα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ίσως μας άγχωσε λίγο περισσότερο από ότι έπρεπε. Βέβαια από τη στιγμή που καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό έχει σημασία και ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα”.

Για το πόσο ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι νιώθουν:

“Πάνω από όλα είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε δικαιωμένοι για τους κόπους μια ολόκληρης χρονιάς και πιστεύω ότι ανταμειφθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Για τους έντονους πανηγυρισμούς:

“Όπως είπα και πριν ήταν οι κόποι μια χρονιάς οι οποίοι ανταμείφθηκαν. Είμασταν μια καινούρια ομάδα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές πρώτη φορά αγωνιζόμασταν μαζί και έτσι μας βγήκε αυτή η ικανοποίηση στους πανηγυρισμούς”.

Για το ποιους θα ήθελε να ευχαριστήσει:

“Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που στάθηκαν δίπλα μας από την αρχή της σεζόν και πίστεψαν σε εμάς, το τεχνικό τιμ, τους βοηθούς, τον προπονητή που πίστεψε πολύ σε εμάς ότι θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κάθε συμπαίκτη μου ξεχωριστά, που με κάποιους δεν γνωριζόμασταν καθόλου και καταφέραμε να δεθούμε σαν μια οικογένεια και να υλοποιήσουμε τους στόχους που βάλαμε από την αρχή”.

Για τον τελικό κυπέλλου και τον στόχο του νταμπλ:

“Εννοείτε θέλουμε το κύπελλο από τη στιγμή που πήραμε το πρωτάθλημα για να κάνουμε το νταμπλ. Έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, είναι τελικός δεν υπάρχουν φαβορί για μένα, όμως θέλουμε το νταμπλ για να κλείσει ιδανικά η χρονιά για μας. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει το κύπελλο”.

Για τον κόσμο:

“Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε από την αρχή κοντά μας, τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο μας την τελευταία αγωνιστική που θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή για τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου και να έρθουν να χαρούν αυτές τις στιγμές μαζί μας”.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο