Ο Βασιλείου στο Sportime: "Πρωταθλητισμό και άνοδο"

Με τον ποδοσφαιριστή του Χαλκάνορα Φάνο Βασιλείου επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας Sportime και μας μίλησε για την πορεία του μέχρι να φτάσει στους «μπλε» του Δαλιού, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος μέχρι στιγμής.

Φανο πόσα χρόνια είσαι στον Χαλκάνορα και πως έφτασες  μέχρι εδώ;

"Είναι ο δεύτερος μου χρόνος στο Χαλκανορα. Αρχικά ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα από της ακαδημίες της Ανόρθωσης μέχρι και την πρώτη ομάδα.  Το επόμενο βήμα όταν αποχώρησα ήταν για να πάω στην ομάδα της ΑΠΕΠ στην δεύτερη κατηγορία. Αργότερα πήγα στην τρίτη κατηγορία αγωνίστηκα στην ομάδα της Ορμήδειας και του Εθνικού Λατσιών και πριν από τον Χαλκάνορα είχα πέρασμα από την ομάδα της Ξυλοτύμπου στην 2η κατηγορία"

Σε ποια θέση αγωνίζεσαι και ποιος ο ρόλος σου στο γήπεδο;
"Η φυσική μου θέση είναι στο κέντρο αλλά έχω αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις ανάλογα και με τις ανάγκες της ομάδας. Ο ρόλος μου στο γήπεδο είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε παιχνίδι,  για την νίκη και για το καλό τις ομάδας"

Με τον Χαλκάνορα ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι ;
"Οι στόχοι στο Χαλκανορα είναι πάντα ψηλοί, γιατί είναι μια παραδοσιακή ομάδα της δεύτερης κατηγορίας . Έτσι και φέτος οι στόχοι δεν είναι άλλοι από τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία"

Το φετινό μαραθώνιο πως τον βλέπεις;
"Η φετινή χρόνια είναι μια δύσκολη σεζόν με αρκετά καλές ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Όμως είναι  «στα πόδια μας η μπάλα» και ελπίζουμε πως μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες  μου να καταφέρουμε τους στόχους μας" 

Ενα τελικό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας;
"Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να έρθει στο γήπεδο όπως παλιά και να αγκαλιάσει την ομάδα και τον προπονητή, να μας στηρίξει  έτσι όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους μας" 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο