Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Grassroots ΠΟΑ

Ακόμα πιο αναβαθμισμένα θα είναι τα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μετά και την χορηγική συμφωνία της ΚΟΠ με τη Lidl, η οποία θα είναι χορηγός διατροφής των Παιδικών Πρωταθλημάτων.
 
Με σλόγκαν «Μαζί σε κάθε φάση», η χορηγία της Lidl περιλαμβάνει σειρά από ενέργειες που αποσκοπούν στην άριστη διατροφή των μικρών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών.
 
Με επισκέψεις σε Ακαδημίες και ομάδες ποδοσφαίρου, η Lidl αναλαμβάνει να μεταφέρει μηνύματα ισορροπημένης διατροφής στους μικρούς ποδοσφαιριστές.
 
Οι εγγραφές των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 άρχισαν από τις 10 Ιουλίου και θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.
 
Τα Πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η ΚΟΠ σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε, θα αρχίσουν στις 27 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2019 με τη διοργάνωση της τελικής φιέστας.
 
Η εγγραφή ομάδων για τα σωματεία και τις ιδιωτικές ακαδημίες γίνεται μέσω του συστήματος COMET, στο οποίο έχουν πρόσβαση.
 
Η διαδικασία θα γίνεται με την εγγραφή ομάδας αλλά και επιλογής του Πρωταθλήματος στο οποίο θα λαμβάνει μέρος.
 
Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ δημοσιεύονται επίσης τα νέα έντυπα εγγραφής και μεταγραφής ποδοσφαιριστών για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο