Τα εμπόδια της ΚΟΠ για το Γυναικείο ποδόσφαιρο

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προσπαθεί και καλά κάνει να αναπτύξει το Γυναικείο ποδόσφαιρο, όμως, τακτικές όπως αυτές που έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο, βάζουν εμπόδια στο έργο της.

Ομάδα ξέχασε τις ταυτότητες των παιχτριών και η έναρξη του αγώνα πήρε παράταση από τη διαιτητή μέχρι να έρθουν τα πιστοποιητικά. Το παιχνίδι ήταν ορισμένο στις 11 το πρωί και ως εκ τούτου δεν υπήρχε περίπτωση να αναβληθεί, αφού σε παρόμοιες περιπτώσεις δίνεται χρόνος για να λυθεί το ζήτημα. Είναι στην ευχέρεια του διαιτητή και του παρατηρητή.

Στην προκειμένη περίπτωση η διαιτητής δεν είχε κανένα πρόβλημα να περιμένει και έδωσε χρόνο στην ομάδα να αποκαταστήσει το λάθος, αλλά όταν έφτασαν οι ταυτότητες 35 περίπου λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, δεν υπήρχε νόημα. Η παρατηρητής έδειξε όλη την αυστηρότητα της και δεν επέτρεψε την έναρξη του αγώνα.

Η ομάδα έκανε λάθος και κακώς ξέχασε τις ταυτότητες. Πόσα λάθη συμβαίνουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο; Γιατί έδωσαν (σωστά) χρόνο στην ομάδα να διορθώσει το λάθος και στο τέλος αποδείχθηκε ταλαιπωρία και κοροϊδία; Ποιος θα πληρώσει το μεγάλο πρόστιμο που έρχεται; Αντέχουν τέτοιες ομάδες έστω και 1 ευρώ πρόστιμο; 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο