ΠΑΣΠ: Οι καλύτερες του γυναικείου

Όπως είχε ενημερώσει ο ΠΑ.Σ.Π., τα διάφορα σχετικά στατιστικά πίσω από την ανάδειξη των κορυφαίων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών στα βραβεία «PASP Best 11 Β’ Κατηγορίας, Γυναικείου και U19» της σεζόν 2018-19 θα ανακοινωθούν!

Αρχή γίνεται σήμερα με την ενδεκάδα του Γυναικείου ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑ.Σ.Π. βράβευσε την κορυφαία ενδεκάδα του Γυναικείου Πρωταθλήματος 2018/19 όπως την ανέδειξαν μέσα από τη ψήφο τους οι ίδιες οι ποδοσφαιρίστριες.

Η κορυφαία
Η Χριστιάνα Σολωμού ήταν η πρώτη σε ψήφους αφού είχε επιλεχθεί στην 11άδα από το 82% των αντιπάλων ποδοσφαιριστριών που ψήφισαν. Ήταν επίσης η μοναδική που έλαβε ψήφους από όλες τις υπόλοιπες 8 ομάδες του Πρωταθλήματος!

Οι επιλαχούσες
Με την ακόλουθη σειρά οι Fatou Coulibaly, Σταυριάνα Αντωνίου, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Ελένη Μάρκου, Κυριακή Κυνοσίδου και Ivana Taneva είναι οι 6 ποδοσφαιρίστριες που πλησίασαν περισσότερο στην κορυφαία ενδεκάδα έχοντας η κάθε μία κάτω από 10% συγκριτική διαφορά σε ψήφους.

Η δεύτερη τερματοφύλακας
Η Γεωργία Κατσονούρη με 24% ήταν η αμέσως επόμενη τερματοφύλακας σε ψήφους μετά από τη Μαρία Ματθαίου που είχε ψηφιστεί περίπου από τις μισές αντιπάλους της (46%).

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο