Ανακοίνωσε Buhigas και δήλωσε εντυπωσιασμένη

Η Barcelona FA Women ανακοίνωσε την απόκτηση της Anna James-Buhigas για το τέρμα. Η 24χρονη έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και εξέφρασε τον εντυπωσιασμό της.

Η ανακοίνωση

Τερματοφύλακα από τη Serie A’ Ιταλίας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Η 24χρονη Buhigas με εξαιρετικές παραστάσεις και διακρίσεις στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα της Αμερικής, αγωνίστηκε τελειώνοντας τις σπουδές της στο Ιταλικό Πρωτάθλημα με τα χρώματα της Βερόνα. Η Αμερικανίδα η οποία είναι κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου, πέραν των αγωνιστικών της προσόντων, έχει ήδη κερδίσει όλους στην ομάδα με τον ευχάριστο χαρακτήρα της και το αγωνιστικό της πάθος, φανερώνοντας την προσωπικότητα της στο γήπεδο και όχι μόνο, στοιχεία τα οποία η Διοίκηση κυνηγά στην ενίσχυση του βασικού κορμού του συνόλου.

Δηλώσεις της παίκτριας στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

“ Εδώ στην Barcelona έχω εντυπωσιαστεί αρχικά με την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα, και ιδιαίτερα με μερικές παίκτριες που είναι πολύ καλές, όπως και τους προπονητές. Πέραν αυτού με έχουν κάνει όλοι να νιώσω σαν μέλος σε οικογένεια  εντός  και εκτός γηπέδου, δίνοντας μου την εντύπωση ότι με την παραμονή μου στην όμορφη Κύπρο, εκτός από αγωνιστική βελτίωση θα ωφεληθώ και σαν άνθρωπος”

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο