ΠΑ.Σ.Π.: «Το ΥΠΑΜ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τα στελέχη ποδοσφαιρίστριες και όχι μόνο!»

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) ευχαριστεί δημόσιο τα Υπουργείο Άμυνας και Οικονομικών για την ανταπόκρισή τους και την καθιέρωση «ειδικής άδειας» για στελέχη και ΣΥΟΠ που είναι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες και όχι μόνο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τον κ. Υπουργό Άμυνας και το Υπουργείο Άμυνας όσο και το Υπουργείο Οικονομικών για την άμεση τους ανταπόκριση και την καθιέρωση «ειδικής άδειας» για στελέχη και ΣΥΟΠ που είναι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες και όχι μόνο.

Ο ΠΑ.Σ.Π. είχε στείλει επιστολή στο Υπουργείο Άμυνας στην οποία έκανε αναφορά για τις ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής Γυναικών Ποδοσφαίρου και μέλη του ΠΑ.Σ.Π., οι οποίες εργάζονται ως στελέχη και ΣΥΟΠ στην Εθνική Φρουρά και όταν εκπροσωπούσαν τη Κύπρο στο εξωτερικό αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την ετήσια άδεια τους. Ο σκοπός της επιστολής ήταν η ενημέρωση του ΥΠΑΜ για το συγκεκριμένο θέμα και η παράκληση όπως μελετηθεί και παραχωρηθούν κάποιες διευκολύνσεις όπου αυτό είναι δυνατό.

Πριν λίγες μέρες o Σύνδεσμος έλαβε επιστολή από το Υπουργείο Άμυνας η οποία μας χαροποίησε αφάνταστα. Κι αυτό διότι η επιστολή δεν ήταν μια απλή απάντηση αλλά η ενημέρωση προς τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π. πως:

«… ο κ. Υπουργός Άμυνας μετά από διαβούλευση με το Υπ. Οικονομικών, έχει αποφασίσει την καθιέρωση “ειδικής άδειας” για στελέχη και ΣΥΟΠ που συμμετέχουν ως μέλη ή συνοδεύουν αποστολές Εθνικών Ομάδων Ομοσπονδιών και Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού σε Ευρωπαϊκά ή Διεθνή πρωταθλήματα/συναντήσεις, μέχρι επτά εργάσιμες ημέρες στο ίδιο έτος.»

Όλοι στο Σύνδεσμο είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την συγκεκριμένη απόφαση διότι όπως αντιλαμβανόμαστε με την ενέργεια του ΠΑ.Σ.Π. δεν θα βοηθηθούν μόνο οι ποδοσφαιρίστριες ή τα μέλη μας. Έγινε η αρχή ώστε να πάρουν την συγκεκριμένη ελάχιστη βοήθεια ΟΛΑ τα στελέχη και ΣΥΟΠ που συμμετέχουν ως μέλη ή συνοδεύουν αποστολές Εθνικών Ομάδων Ομοσπονδιών όλων των αθλημάτων και ακόμη και του ίδιου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο