Ώρα πρόκρισης για την Μπαρτσελόνα FA

Φινάλε σήμερα Δευτέρα στο δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης στη διοργάνωση Women's Champions League και με την ελπίδα πως ο απολογισμός της θα δώσει εισιτήριο πρόκρισης στην πρωταθλήτρια μας Barcelona FA.
 
Στην πρώτη της Ευρωπαϊκή συμμετοχή, η πρωταθλήτρια μας εντυπωσιάζει και ο απολογισμός των έξι βαθμών με συντελεστή τερμάτων 8-0 της επιτρέπει να διεκδικήσει βάσιμα την πρόκριση για τη φάση των «32» της διοργάνωσης.
 
Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τη ZFK Minsk που έχει επίσης έξι βαθμούς, όμως με συντελεστή τερμάτων 7-0.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας περιμένουν με αισιοδοξία το ραντεβού της πρόκρισης. 

Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, η παρουσία στη Σλοβενία που φιλοξενεί τους αγώνες, δικαιολογεί τις ψηλές προσδοκίες για το αποτέλεσμα της πρόκρισης.
 
Ο κρίσιμος αγώνας με την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας  θα διεξαχθεί στο «Športni Park Ljubljana-Šiška» και θα αρχίσει στις 18:00. Ορίστηκε να διαιτητεύσει η Δανέζα Tinna Høj Christensen.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής περιλαμβάνει επίσης την αναμέτρηση μεταξύ της  SK Slovan Bratislava με την ŽNK Olimpija Ljubljana.
 
Μέχρι τώρα στο δεύτερο όμιλο:
Barcelona FA - SK Slovan Bratislava…2-0
ZFC Minsk - ŽNK Olimpija Ljubljana…6-0
ŽNK Olimpija Ljubljana -Barcelona…0-6
ZFC Minsk - SK Slovan Bratislava…1-0

*Τα οκτώ τέρματα της Barcelona FA πέτυχαν  Krystyna Freda (4), Caitlin Mary Hayes (2), Rita Akaffou και Μαριλένα Γεωργίου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο