Γ. Κυπριανού στο Sportime: «Όλοι μου έλεγαν θα σκοράρω» 

O παίκτης της Ολυμπιάς Λυμπιών Γιώργος Κυπριανού μίλησε στο Sportime, για το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Ομόνοια Ψευδά, την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό και για τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά:
«Τα συναισθήματα είναι απίστευτα, πιστεύω ότι θα πάμε να δώσουμε το 100% στο μεγάλο τελικό, αλλά στόχος μας είναι το Σάββατο να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είχαμε ως στόχο την παραμονή μας στην κατηγορία και την καλή πορεία στο κύπελλο».

Για το γεγονός ότι έχασε το πέναλτι στον προηγούμενο ημιτελικό και κατάφερε να επανορθώσει στον επόμενο σκοράροντας, ο ίδιος ανέφερε:

«Για να πω την αλήθεια δεν κοιμήθηκα για μια βδομάδα και το έταξα σε όλους τους ανθρώπους τους χωριού ότι θα βάλω το γκολ για να περάσει η ομάδα. Με βοήθησαν όλοι ψυχολογικά, καθώς όλοι μου έλεγαν θα σκοράρεις στο 2ο αγώνα των ημιτελικών και το πίστευα εγώ και η ομάδα ότι θα σκοράρουμε και θα περάσουμε. Το ότι έβαλα εγώ το γκολ δεν σημαίνει κάτι, ήμασταν όλοι μια γροθιά και πιστεύω ότι το δείξαμε στον αγώνα».

Για το τι σημαίνει για την ομάδα η πρόκριση στον τελικό:

«Σημαίνει πάρα πολλά, γράφουμε ιστορία εμείς σαν ομάδα και δεν ξέρω αν θα ξανά ζήσουν στην Ολυμπιά αυτό το πράγμα. Είμαστε μια ομάδα που είχε πολλές απώλειες φέτος από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να δίνουμε όλοι το 100% κάθε βδομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ότι πηγαίνουν στον τελικό ως αουτσαίντερ και το πόσο θέλουν το κύπελλο:

«Στον τελικό παίζεις μπάλα με τη ψυχή και επειδή εμείς είμαστε από χωριό θα το πιστεύουμε περισσότερο. Γιατί όταν τους παίξαμε στο γήπεδο τους, έκαναν ένα μεγάλο λάθος σε ένα fair play όπου μας έβαλαν γκολ  και το έχουμε μέσα μας και θα δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το κύπελλο».

«Νομίζω ότι για κάθε Λυμπιανό που είναι με την Ολυμπιάς είτε δεν είναι με την Ολυμπιάς το ζει σαν ένα απίστευτο γεγονός. Τώρα θα δείξει η ψυχή όπως είπα και πριν, ποιος το θέλει περισσότερο και νομίζω αυτός που θα πετύχει θα είμαστε εμείς».

Για τους έξαλλους πανηγυρισμούς:

«Για να πω την αλήθεια στο γήπεδο δεν υπήρξαν πολλοί πανηγυρισμοί, αλλά μετά το παιχνίδι στο χωριό, ήμασταν ένα χωριό, μια οικογένεια, μια ομάδα. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα γιατί από το χωριό δεν φαντάζονταν ότι στην τρίτη κατηγορία θα πάμε στον τελικό».

Για τη συγκίνηση που υπήρξε σε παίκτες, προπονητές και κόσμο:

«Αρκετός κόσμος είναι πάρα πολύ συγκινημένος, αφού για να καταλάβετε κάποιοι άνθρωποι μετά το άγχος και την πίεση του παιχνιδιού έφτασαν κοντά στο να λιποθυμήσουν και άλλοι είδαν την πίεση τους να φτάνει στα ύψη ασχέτως ότι δεν είναι με την Ολυμπιά».  

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Άσσιας στο πρωτάθλημα:

«Εξαρχής ο στόχος μας ήταν να μείνουμε στην κατηγορία και μετά το κύπελλο. Το θέμα όμως είναι ο αγώνα με τον Εθνικό Άσσιας που πρέπει να νικήσουμε για να μείνουμε στη κατηγορία και τότε η χρονιά θα μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη. Θέλουμε πάρα πολύ να μείνουμε στην κατηγορία και αν παίξαμε στο 100% στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα θα δώσουμε το 200% όλοι στην ομάδα γιατί είναι κρίμα μια ομάδα που θα παίξει στον τελικό κυπέλλου να υποβιβαστεί».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο