Είναι στα πάνω της...

Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη της νίκη επί της Ανόρθωσης, θα ταξιδέψει σήμερα η ΑΕΛ για Λάρνακα, ενόψει του αγώνα στην ΑΕΚ Αρένα.

Η ομάδα της Λεμεσού, θα βρει απέναντι της μία ΑΕΚ με νέο προπονητή στον πάγκο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις πρώτες επιλογές του Αυγουστή στην ΑΕΚ, έτσι η μάχη με τον Κέρκεζ αναμένεται αμφίρροπη. Στην ΑΕΛ πιστεύουν πολύ στην πρόκριση, ο θεσμός του κυπέλλου τους ενδιαφέρει, δεν πρέπει όμως να παρασυρθούν από το νέκταρ της πρόσφατης μεγάλης τους επιτυχίας. Προσγειωμένοι και με προσήλωση στο στόχο, άπαντες πάνε στην Αρένα για το διπλό.

Οι πιθανότητες παράτασης σ’ ένα τέτοιο αγώνα είναι αρκετές, η ΑΕΛ θα διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα της, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να διασπάσει την αμυντική γραμμή της αντιπάλου για να σκοράρει πρώτη. Ένα γρήγορο γκολ για την ΑΕΛ στην Αρένα, σίγουρα θα τονώσει ακόμη πιο πολύ το ηθικό των παικτών του Κέρκεζ, με τον Βόσνιο τεχνικό να μην υπολογίζει στους Μπουνόζα και Μπεντόγεβιτς.

Η ΑΕΛ απέδειξε την Κυριακή ότι επιτέλους έχει πάρει τα πάνω της και σε ντέρμπι και στο χέρι της είναι σημέρα να δώσει συνέχεια σε αυτό... 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο