Για την ανατροπή υπερασπιζόμενη τον τίτλο της

Λίγο πριν τις 20:00 θα γνωρίζουμε την πρώτη ομάδα που θ' αναμετρηθεί στον μεγάλο τελικό κυπέλλου, με την ΑΕΛ να φιλοξενεί (18:00) στην επαναληπτική αναμέτρηση τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός που είχε κερδίσει 4-2 στον πρώτο αγώνα, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει ακόμη πιο δύσκολα στην ομάδα της Λεμεσού.

Είναι αλήθεια ότι το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ στο Μακάρειο λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, αναζωπύρωσε τις ελπίδες της γι' ανατροπή, αφού διαφορετικό θα ήταν να προσπαθούσε σήμερα η ομάδα του Κέρκεζ για την ανατροπή του 4-1, διαφορετικό όμως είναι το 4-2.

Η ΑΕΛ που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, γνώρισε και πρόσφατα την ήττα από τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, θέλει να κάνει ένα δυνατό come-back, που θα συνδυαστεί με το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού. Ο Βόσνιος τεχνικός γνωρίζει ότι η ομάδα του θέλει να διεκδικήσει αυτό τον τίτλο, είναι και η τελευταία κάτοχος του θεσμού και θα πρέπει να το υπερασπιστεί. Τα τελευταία αποτελέσματα την έχουν πάρει από κάτω, όμως σήμερα θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να σπάσει την αντίσταση μίας πολύ καλής ομάδας, όπως αποδείχθηκε φέτος ο Ολυμπιακός.

Η ΑΕΛ σε διάστημα επτά ημερών, κοντεύει να γκρεμίσει ότι έχτισε μέσα στη σεζόν, με τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς να διακυβεύονται ακόμη και σήμερα. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τους «γαλαζοκίτρινους», η πρόκριση στον τελικό, κυρίως σε αυτή τη φάση που η ΑΕΛ έχει πάρει για λίγο την… κατιούσα. Η πρόκριση θα της δώσει ανάσα και θα επιστρέψει το χαμόγελο στα αποδυτήρια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο