«Θα χτυπήσουμε την πρόκριση»

Δεν θα πέσει αμαχητί η Δόξα στην ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας στο Ράδιο πρώτο ο αντιπρόδρος της προσφυγικής ομάδας Νίκος Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως «θα χτυπήσουμε το παιγνίδι», ανεξαρτήτως αν η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία θεωρείται για πολλούς προτεραιότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
Για την σημερινή ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ: «Και άλλα χρόνια που η ομάδα κινδύνευε κυνηγούσαμε το κύπελλο. Φτάσαμε δύο φορές στα ημιτελικά. Και αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να μην δεχτούμε. Αν τα καταφέρουμε θα περάσουμε. Πάμε να χτυπήσουμε το παιγνίδι και την πρόκριση. Βρίσκουμε ένα ΑΠΟΕΛ με ποιοτικούς παίκτες σήμερα. Το ποδόσφαιρο όμως κρύβει εκπλήξεις».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πέραν του Αρτάμπε και του Μουχτάρη, δεν θα είναι στην αποστολή ούτε ο Αλεξάνδρου, κάτι που σεβόμαστε απόλυτα. Ήταν παίκτης του ΑΠΟΕΛ Για δύο δεκαετίες και είναι κατανοητό να μην αγωνιστεί στην μέχρι πρότινος ομάδα του».

Για την μάχη της παραμονής στην κατηγορία: «Στους υπόλοιπους τρεις αγώνες θα επιδιώξουμε το απόλυτο. Παίζουμε με Ομόνοια, Ερμή και Πάφο. Είναι δύσκολοι αγώνες. Οι δύο τελευταίες ομάδες έχουν στόχο την παραμονή και η Ομόνοια να μπει στην εξάδα. Άρα και οι τρεις ομάδες θα επιδιώξουν να μας κερδίσουν. Εμείς με την σειρά μας θέλουμε τους βαθμούς για να ανοίξουμε πάλι την ψαλίδα διότι σιγά-σιγά κλείνει και δεν το θέλουμε».

Για την ένσταση του Απόλλωνα: «Είναι λυπηρά τα όσα ακούμε. Ίσως να απλοποιήσουμε τα πράγματα για να ξέρουμε τι κάνει η κάθε ομάδα».
 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο