Δεν είναι ώρα για δάκρυα… 

Είναι δεδομένο και εν μέρει φυσιολογικό, η ήττα του περασμένου Σαββάτου από την ΑΕΚ, να προκαλέσει απογοήτευση στις τάξεις των Απολλωνιστών. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή πλήρωσε τις πολλές απουσίες που είχε και τα εξίσου πολλά λάθη που έκανε στο παιχνίδι της με μοιραίο συνεπακόλουθο την ήττα στην Αρένα. 

Από την απογοήτευση, ωστόσο, μέχρι τον μηδενισμό υπάρχει μεγάλη διαφορά... Ο Απόλλωνας παραμένει μέσα και στους δύο στόχους του: απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ που προπορεύεται στην βαθμολογία και που επίσης χάνει αρκετούς βαθμούς και βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στη μάχη των οποίων ρίχνεται σήμερα (3/4, 16:00) αντιμετωπίζοντας την ΑΕΛ.

Γι’ αυτό και την δεδομένη χρονική περίοδο δεν βοηθά την ομάδα η πλήρης απαξίωση και σαφώς δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών. 
Άπαντες τόσο εντός όσο και εκτός Κολοσσίου μπορούν να διακρίνουν πως έγιναν λάθη στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Λάθη που συνέτειναν στην δημιουργία της σημερινής κατάστασης. Όμως, τα περιθώρια για διορθωτικές κινήσεις τον Απρίλιο είναι μηδαμινά. Το πιο ωφέλιμο για την ομάδα είναι ο κόσμος να παραμείνει στο πλευρό της και να την βοηθήσει ώστε να κυνηγήσει μέχρι τέλος τους στόχους της, αρχής γενομένης από το σημερινό ντέρμπι. Ο Απόλλωνας έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια, φέτος μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία χωρίς να έχει δεχτεί γκολ από τη συμπολίτισσα και επιθυμεί να χτίσει πάνω στο σερί του για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Στα πλάνα του Σωφρόνη Αυγουστή επανέρχεται ο Εστεμπάν Σακέτι που εξέτισε την ποινή του, ενώ δεδομένα εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Χάμπος Κυριάκου, Φακούντο Περέιρα και βεβαίως ο Μίλαν Κερμπρ. Εκτός παραμένουν κατά πάσα πιθανότητα και οι Μπρου, Καραγιόλ και Φοπαλά.
 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο