Επιλέγουν σενάριο

Η κλήρωση χαμογέλασε στον ΑΠΟΕΛ που καλείται να εκμεταλλευτεί την τεράστια ευκαιρία που του δόθηκε και να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου. Οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις την ΕΝΠ και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Φτάνει να κάνουν το καθήκον τους και να επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η λογική λέει ότι ο ΑΠΟΕΛ εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Θα βάλει από σήμερα ισχυρές βάσεις για τον επαναληπτικό του «Τάσος Μάρκου». Ωστόσο στο ποδόσφαιρο δεν επικρατεί πάντοτε η λογική και ο νόμος των φαβορί. Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Πάολο Τραμετσάνι καλούνται να κερδίσουν καθαρά σήμερα στο ΓΣΠ, μετά από τρεις σχεδόν μήνες, και να μετατρέψουν τον επαναληπτικό σε διαδικαστικό χαρακτήρα. Αν επικρατήσει το σενάριο αυτό οι γαλαζοκίτρινοι θα επικεντρωθούν στο βασικό στόχο τους, το πρωτάθλημα. Αν τα κάνουν… μούσκεμα θα έχουν ακόμα έναν μπελά στο κεφάλι τους. Η μπάλα είναι στα πόδια τους.

Ο Ιταλός τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές. Όπως συνηθίζει στους αγώνες κυπέλλου. Φανέλα βασικού διεκδικούν πολλοί παίχτες και πιθανόν να την πάρουν. Βασικά όλοι όσοι ήταν στον πάγκο στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ομόνοια. Οι Βάτερμαν, Αρτυματάς, Εφραίμ, Τάμαρι, Ντε Βινσέντι, Φακινέτι, Αλωνεύτης, Βιντιγκάλ και Μπάλογκ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο