Ολυμπιακός: "Κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν τους κόπους των παιδιών"

Για το τελευταίο παιχνίιδι της χρονιάς κάνει λόγο η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, για τους 3 βαθμούς που θα κρατήσουν την ομάδα στην κορυφή, ενώ μέσα από την επίσημη τοποθέτηση γίνεται αναφορά και γι' αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν τον κόπο και τον μόχθο των παιδιών, με την ομάδα του Τακτακαλά ν' φήνει υπονοούμενα.

Απόσπασμα της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού:

"Τελευταία προπόνηση πριν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς!! Αυτή η μεγάλη οικογένεια του δικού μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ρίχνει αυλαία για το 2018 και παρουσιάζεται ετοιμοπόλεμη για τον αυριανό αγώνα και για τους 3 πολύτιμους βαθμούς που θα την κρατήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για το 18, μπαίνοντας στο 2019 πρωτοπόροι με ένα και μοναδικό στόχο. Την ΑΝΟΔΟ και την εδραίωση.

...Τι και αν κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν τον κόπο και τον μόχθο των παιδιών μας μέσα στο γήπεδο, την σκληρή δουλειά του τεχνικού επιτελείου, τον χρόνο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον αγώνα του κύριου Τορναριτη να ξανά κάνει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας μεγάλο, εμείς δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τα όνειρα μας..."

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο