Λόππας: «Για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να μείνουν 12 οι ομάδες»

Για τη δικαίωση της ομάδας στις υποθέσεις Λοϊζίδη και Φραγκέσκου, την πορεία της ομάδας γενικότερα αλλά και το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Άντης Λόππας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Αλκής:

Για τη δικαίωση της ομάδας στις καταγγελίες για τις υποθέσεις των Φραγκέσκου και Λοϊζίδη: «Δεν εκπλήσσομαι. Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι δεν κάναμε κάτι μεμπτό. Απλώς επιβεβαιώνεται και επίσημα ότι είμαστε σωστοί. Έχουμε δώσει αρκετό υλικό στους νομικούς μας, θα δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε νομικά εναντίον κάποιου».

Για την πορεία της ομάδας: «Δεν πρέπει να μηδενίζουμε την πορεία της ομάδας. Τις τελευταίες 5-6 αγωνιστικές ήταν πάρα πολύ καλή. Ατυχήσαμε με την ΕΝΠ, είμαστε στους στόχους μας και θα διεκδικήσουμε την παραμονή. Όλες οι ομάδες θα μπουν στα πλέι οφ με μικρές διαφορές, με εξαίρεση τον έβδομο μάλλον. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά, δεν υπάρχει μεγάλο φαβορί».

Για τη στήριξη στον Κώστα Σακκά: «Είναι η φιλοσοφία μας σαν διοίκηση, δεν αλλάζουμε εύκολα προπονητές».

Για το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων: «Γίνεται πολύ καλό πρωτάθλημα. Επιβεβαιώνεται ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για τις ομάδες που θα πέσουν. Για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να έχουμε 12 ομάδες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο