Φοινίρης στο Sportime: «Άνοδος στην Α’ κατηγορία με πρωτάθλημα»

Ο παίκτης του Εθνικού Άχνας Σωτήρης Φοινίρης μίλησε στο Sportime μετά την ισοπαλία (1-1) της ομάδας του με τον Οθέλλο Αθηαίνου, αλλά και για το επόμενο που ακολουθεί με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί λόγω του ότι προηγηθήκαμε στο σκορ. Συνεχίζουμε, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για μας, έχουμε το πλεονέκτημα από τους αντιπάλους μας που διεκδικούν την άνοδο, αλλά εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ότι πάμε για τη νίκη και πάμε για την άνοδο»

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο και οι 2 ομάδες προσπαθούσαν να διαφυλάξουν την άμυνά τους, όμως στο 2ο ημίχρονο νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλύτερα, σκοράραμε και ήταν πολύ λογικό στο τέλος  να δεχτούμε κάποια πίεση και πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Για το επόμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισα Πολεμιδιών και για το κατά πόσο χάθηκε μια ευκαιρία να μειώσουν την απόστασή τους από τον Ολυμπιακό μας τόνισε: «Σίγουρα χάθηκε μια ευκαιρία, θέλουμε ακόμα το πρωτάθλημα και θα το παλέψουμε. Υπάρχουν κάποια ντέρμπι μεταξύ των άλλων ομάδων που είναι κοντά μας, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τυχόν απώλειες οποιουδήποτε και σίγουρα θέλουμε και την άνοδο και το πρωτάθλημα. Για μας το επόμενο παιχνίδι και όπως όλα τα άλλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα για να εξασφαλίσουμε την άνοδο»

Για τον κόσμο που δεν έφυγε με τη χαρά της νίκης και για την προσωπική του απόδοση είπε: «Eίμαστε και εμείς απογοητευμένοι από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι οι παίκτες θα παλέψουν και θα τα δώσουν όλα στα παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την άνοδο. Εννοείτε ότι θέλω να βοηθώ την ομάδα μου σε κάθε αγώνα, κάνω μια καλή χρονιά, σίγουρα μπορώ για περισσότερα, ο κάθε παίκτης μπορεί να βελτιωθεί και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο”.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο