Θ.Κύπρου στο Sportime: "Αδιάλλακτος στόχος η άνοδος"

Ο παίκτης του Άρη Λεμεσού Θεοδόσης Κύπρου μίλησε στο Sportime, για τη νίκη που πήραν κόντρα στον ΑΣΙΛ Λύσης, για την πορεία της ομάδας του και τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά:

“Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε τον ΑΣΙΛ παρόλο που συναντήσαμε δυσκολίες. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και είναι αυτά που προσπαθούμε να βελτιώνουμε βδομάδα με βδομάδα και στο τέλος θα δούμε που θα βρισκόμαστε”.

“Για την ανατροπή μας έσπρωξε το γεγονός ότι μένουν λίγα παιχνίδια και δεν χωράνε άλλες απώλειες και θέλουμε να παλέψουμε για όλες τις πιθανότητες που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Λευκωσίας:

“Όπως είπα και πριν αν θέλουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας έχουν απομείνει για την άνοδο δεν πρέπει να μιλάμε για απώλειες σε ένα τέτοιο παιχνίδι, εμείς θα πάμε να καταθέσουμε τη ψυχή μας και ελπίζουμε να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες για την άνοδο”.

Για τη προσωπική του απόδοση στον Άρη:

“Πέρασα δύσκολα, έμεινα αρκετό διάστημα έξω λόγω τραυματισμού και για έναν ποδοσφαιριστή να μένει τόσο διάστημα χωρίς παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο, χρειάζεται αρκετός χρόνος για να βρει ξανά τα πατήματά του, ευτυχώς τώρα είμαι υγιείς και νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος και ελπίζω να συνεχίσω να βελτιώνομαι”.

Σε περίπτωση μη επίτευξης του στόχου της ανόδου εάν θεωρεί ότι θα είναι αποτυχημένη η χρονιά τόνισε:

“Σίγουρα θα είναι αποτυχημένη η χρονιά, για μας ήταν αδιάλλακτος στόχος η άνοδος από την αρχή της σεζόν και σε περίπτωση που στο τέλος δεν τα καταφέρουμε σίγουρα θα είναι αποτυχία και για μας και για το σύλλογο”.

Για τον κόσμο της ομάδας του:

“To μήνυμα που θα δώσω στον κόσμος της ομάδας είναι να είναι σίγουροι ότι στα επόμενα παιχνίδια θα καταθέσουμε τη ψυχή μας, να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά και όπως είπα ελπίζουμε στο τέλος να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο