Γ.Πεχλιβανόπουλος στο Sportime:  «Άλλοι 6 τελικοί για να σωθούμε» 

Ο παίκτης του ΘΟΪ Λακατάμιας Γιάννης Πεχλιβανόπουλος μίλησε στο Sportime, για την πορεία της ομάδας του, τον στόχο της παραμονής και για την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά: 

«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας, ξεκινήσαμε κάναμε ένα πρώτο μισό στο πρωτάθλημα, αλλά μετά είχαμε πολλούς τραυματισμούς, πολλές κάρτες, αρκετές ατυχίες και η ομάδα δεν μπόρεσε να μαζέψει τους βαθμούς που έπρεπε. Οπότε τώρα έχουμε ακόμα 6 παιχνίδια και θα παλέψουμε ένα προς ένα για να καταφέρουμε να σωθούμε»

Για τον στόχο που έθεσε η ομάδα εξαρχής:  «Ο στόχος της ομάδας ήταν να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γινόταν και να διασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που το είχαμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο γύρο δεν τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και γιαυτό είμαστε σε αυτή τη θέση που είμαστε τώρα» 

Για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου:  «Nομίζω ότι είναι ο πιο σημαντικός αγώνας του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, θα πρέπει να κερδίσουμε γιατί μετά ακολουθούν πιο δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω η Ομόνοια Αραδίππου είναι στα μέτρα μας, οπότε αν δεν κυνηγήσεις τα παιχνίδια που έχεις μια ομάδα που μπορείς να αντιμετωπίσεις, πως θα παρουσιαστείς στα παιχνίδια που είναι δυσκολότερα όπως είναι με τον Άρη, με τον Οθέλλο, με τον Ολυμπιακό.  Θα τα δώσουμε όλα, θα δείξουμε πάθος και θέλω να πιστεύω με την βοήθεια της τύχης να πάρουμε τους 3 βαθμούς”.

Για το κατά πόσο είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής:  «Πιστεύω ότι είναι εφικτό , όλοι οι παίκτες γυρίζουν πίσω από κάρτες, τραυματισμούς και ελπίζω να είμαστε και στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια πλήρης για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής». 
Για τη προσωπική του απόδοση φέτος: « Έχω κάνει ένα καλό πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι κρινόμαστε όλοι εκ του αποτελέσματος, θα πρέπει να σωθεί η ομάδα για να μπορέσουμε να θεωρήσουμε τη χρονιά πετυχημένη»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο