Α.Παναγή στο Sportime: “Το σημαντικότερο παιχνίδι της κατηγορίας”

O αρχηγός της Ομόνοιας Αραδίππου, Αντώνης Παναγή, μιλάει στο Sportime για τον επόμενο αγώνα με το ΘΟΪ Λακατάμιας, για την πορεία της ομάδας του και τον στόχο της χρονιάς.

Αναλυτικά:

"Η ομάδα μας δεν έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή την βαθμολογική θέση, αλλά λόγω διάφορων καταστάσεων, δυστυχώς, αναγκαστήκαμε να παλέψουμε για την διαβάθμιση. Ο στόχος μας φέτος ήταν για κάτι καλύτερο από τον στόχο της παραμονής. Εξαιτίας της πολύ καλής πορείας που κάναμε πέρσι με προπονητή τον Σατσιά, ξεκινήσαμε φέτος για κάτι καλύτερο, αλλά κάποιες ατυχίες δεν μας αφήσαν να διεκδικήσουμε αυτό που θέλαμε και δυστυχώς η δεύτερη κατηγορία έτσι είναι. Μπορεί για μια στιγμή να παλεύεις για την άνοδο και μετά από λίγα παιχνίδια να παλεύεις για την κατηγορία".

Για τον επόμενο αγώνα με το ΘΟΪ Λακατάμιας και ποια οδηγία θα έδινε στους συμπαίκτες του όντας αρχηγός:
"Εμείς το βλέπουμε σαν το σημαντικότερο παιχνίδι της κατηγορίας, καθώς αν κερδίσουμε κατά 99% θα τελειώσουμε με το θέμα της διαβάθμισης και αν δεν κερδίσουμε θα παικτεί η παραμονή μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πρέπει ο καθένας να βγάλει την προσωπικότητά του στον αγώνα, μας έτυχε ξανά να παίξουμε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια και τα καταφέραμε. Θα πάμε με όλη τη σοβαρότητα και την αυτοπεποίθεση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

"Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να ετοιμάσεις τον εαυτό σου ψυχολογικά ότι πας να δώσεις έναν πολύ σημαντικό αγώνα και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά".

Για το αν πιστεύει ότι θα πετύχουν τον στόχο της παραμονής:
"Βέβαια μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια και θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι πολύ καλύτερη από όλες τις ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο στόχο".

Για τον κόσμο της ομάδας:
"Tον θέλουμε να παραμείνει δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια και τους θέλουμε ειδικά στον αγώνα με το ΘΟΪ να έρθουν στη Λακατάμια να μας υποστηρίξουν".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο