Ολυμπιακός: "Η αναβολή δεν έχει σχέση με την ένσταση"

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ είναι απόλυτα σεβαστή, αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αναβολή του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας. "Η αναβολή, δεν έχει σχέση με την ένσταση της ομάδας μας", αναφέρει η ομάδα του Τακτακαλά στην ανακοίνωση της.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ θα ήθελε να ενημερώσει όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου ότι η όποια απόφαση έχει παρθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Κ.Ο.Π είναι απόλυτα σεβαστή και μας βρίσκει συμπαραστάτες στον αγώνα για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο, όπου είναι χρέος όλων.

Μετά από επικοινωνία του Σωματείου μας με την Ομοσπονδία, ξεκαθαρίζουμε το θολό τοπίο που δημιούργησαν κάποιοι γνωστοί- άγνωστοι και τονίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχει η ένσταση που κατάθεσε η ομάδα μας σήμερα με την απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος της Κ.Ο.Π. Όπου είναι δικαίωμα μας να διαφυλάξουμε το έννομο συμφέρον του Σωματείου μας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σεβόμενος την Ιστορία του αλλά και το φίλαθλο κοινό του Νησιού παρακολουθεί τις εξελίξεις και στέκεται αρωγός στη ανασύνταξη του ποδοσφαίρου, προασπίζοντας πάνω από όλα το όνομα του Σωματείου του".

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο