Πένθος στον Εθνικό, πέθανε ποδοσφαιριστής

Θλίψη στην οικογένεια του Εθνικού Άχνας, αφού ο ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της ομάδας Daniel Borisov απεβίωσε μετά από τη σκληρή μάχη που έδωσε με το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο χρόνο. Πριν από τον αυριανό αγώνα με την Αγία Νάπα θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή, εις μνήμη του. 

Η ανακοίνωση του Εθνικού: 
"Σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού Άχνας επιθυμεί να εκφράσει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλληπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή των ακαδημιών μας Daniel Borisov ο οποίος απεβίωσε μετά από τη σκληρή μάχη που έδωσε με το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο χρόνο. 

Το Σωματείο μας στέκεται δίπλα στην οικογένεια του Daniel ενώ αποχαιρετά έναν εξαίρετο νεαρό. Ένα παιδί πάντα χαμογελαστό, πάντα ευγενικό, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. 

Η απώλεια του σκορπίζει θλίψη στον Εθνικό και στον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Δύναμη στην οικογένεια του Daniel μας. 

Καλό παράδεισο αγόρι μας. Θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή αύριο πριν τον αγώνα ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας - Εθνικός Άχνας εις μνήμη του αγαπητού μας Daniel.". 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο