Παρελθόν από τον πάγκο Κυπριακής ομάδας μετά την αρνητική εξέλιξη

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δέχθηκε την ήττα με 0-1 από τον ΑΣΙΛ χθες (19/4) και ακολούθησαν εξελίξεις μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα οι μαυροπράσινοι ανακοίνωσαν τη λύση συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή Φάτσιο Μπούις και τον βοηθό του Ανδρέα Γεωργίου. Την επίβλεψη των προπονήσεων καθώς και καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο κύριος Κυριάκος Πολυκάρπου, προπονητής της Κ-19 του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή κύριο Fagio Buyes και με τον βοηθό του κύριο Αντρέα Γεωργίου.

Την επίβλεψη των προπονήσεων καθώς και καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο κύριος Κυριάκος Πολυκάρπου, προπονητής της Κ-19 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και πρώην αρχηγός-ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Τέλος αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση και την πικρία του κόσμου μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, συμμεριζόμαστε τα όποια συναισθήματα, όμως τονίζουμε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και ο στόχος της ανόδου παραμένει ο ίδιος.
Αυτές τις ώρες όλοι πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και με δουλειά να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο