Ενδιαφέρει ο Σολάρι - Πως έχουν τα δεδομένα

Ο ΑΣΙΛ κερδίζει τις εντυπώσεις τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Σιγά σιγά ετοιμάζουν το έδαφος για να προετοιμάσουν την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται άπαντες στον ΑΣΙΛ και ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον προσφυγικό σύλλογο είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Νταβίντ Σολάρι. Ο παίκτης ανήκει στον Οθέλλο Αθηαίνου και έχει δείξει μέρος των δυνατοτήτων του φέτος με τα γκολ που πέτυχε (24 στο σύνολο).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORTIME, έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές όμως στο μέτωπο επικρατεί στασιμότητα. Θα κάνουν υπομονή και θα χειριστούν με προσοχή την υπόθεση αυτή στον ΑΣΙΛ όμως κάπου εδώ να αναφέρουμε πως δεν βρίσκεται στο στόχαστρο μόνο ο Σολάρι. Γενικότερα έχουν προταθεί και εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις επιθετικών καθώς προτεραιότητα του τεχνικού τιμ είναι να ενισχύσει την συγκεκριμένη γραμμή, εκεί όπου φέτος, βάση και των αριθμών, παρατηρήθηκε δυσκολία.

Εν κατακλείδι υπολογίζεται πως δεν θα αργήσουν στον ΑΣΙΛ να κάνουν τις κινήσεις τους καθώς θέλουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα να έχουν έτοιμο το ρόστερ, να δουλέψουν όλοι μαζί και να μπουν οι κατάλληλες βάσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο