Μ.Βασιλείου στο Sportime: "Να γίνουμε παραδοσιακή ομάδα της Β’ κατηγορίας"

Ο πρόεδρος του Π.Ο Ξυλοτύμπου Μάριος Βασιλείου μίλησε στο SPORTIME, για την άνοδο της ομάδας του στη δεύτερη κατηγορία, για τον στόχο της νέας χρονιάς και για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. 

Αναλυτικά: 

"Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ομάδα αξιοπρεπή στο πρωτάθλημα και βάλαμε ως στόχο να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Τα συναισθήματά μας για την άνοδο είναι ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι και σίγουρα νιώθουμε μια δικαίωση γιατί ξεκινήσαμε πολύ δύσκολα τη σεζόν και μας χαροποιεί  που πήραμε την άνοδο”. 

Για τα σχέδια που έχει ο ίδιος για τη νέα σεζόν και το στόχο της ομάδας: 

"Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα αγωνιστεί με αξιοπρέπεια στη δεύτερη κατηγορία. Ο στόχος μας είναι να μην μπούμε σε περιπέτειες για διαβάθμιση”. 

Για τον προϋπολογισμό, τη θέση του προπονητή και τους παίκτες: 

"Σίγουρα θα ανέβει το μπάτζετ μας, όμως ακόμα δεν έχει καθοριστεί, θα κάτσουμε να αποφασίσουμε πόσο θα είναι ακριβώς, αλλά σίγουρα θα είναι πιο ψηλό από το φετινό. 

Με τον προπονητή υπάρχουν συζητήσεις αν και δεν έχουμε καταλήξει ακόμα. Για τους παίκτες πρέπει πρώτα να τα βρούμε με τον προπονητή μας Στέλιο Αντωνίου και μετά να καθίσουμε μαζί με τον προπονητή για το πως θα φτιάξουμε την ομάδα μας”. 

Για τις ακαδημίες της ομάδας και το όραμά του για την ομάδα: 

"Οι ακαδημίες μας, μας ενδιαφέρουν πολύ, για αυτό αγωνιζόμαστε κυρίως. Έχουμε περίπου γύρω στα 100 παιδιά αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες μας και προσπαθούμε κάποια φάση να βγάζουμε τους δικούς μας παίκτες αν και ήδη έχουμε βγάλει κάποιους. 

Το όραμά μου για την ομάδα για το παρών στάδιο είναι να χτίσουμε μια ομάδα που θα αγωνίζεται αξιοπρεπή στη δεύτερη κατηγορία και θέλουμε να γίνουμε μια παραδοσιακή ομάδα της Β’ κατηγορίας”. 

Για την αναβολή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και τα γεγονότα που εξελίχθηκαν: 

"Αυτό δεν τιμά κανέναν από το ποδόσφαιρο να έρχονται φάκελοι, να υπάρχουν στημένα και φαίνεται η ΚΟΠ αρκετά μέτρα για να τελειώσει αυτό το θέμα και ελπίζω να τα καταφέρει. Αυτά μας αφήνουν αδιάφορους σαν ομάδα, είμαστε καθαρή ομάδα και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο”. 

Για τα συγχαρητήρια που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι ομάδες που ανέβηκαν: 

"Το ποδόσφαιρο είναι για να κάνεις φίλους και όχι εχθρούς, εμείς στη τρίτη κατηγορία καταφέραμε να κάνουμε πολλούς φίλους, για αυτό πήραμε και τα συγχαρητήρια από τους αντιπάλους. Στις ψηλότερες κατηγορίες αν έβλεπαν καθαρά το ποδόσφαιρο σίγουρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα”. 

Για τον κόσμο και που θέλει να αφιερώσει την άνοδο: 

"Tον κόσμο της ομάδας μας τον θέλουμε δίπλα μας, χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να έχουμε ομάδα, θέλουμε τη στήριξη του, τη βοήθεια του, γιατί είμαστε ένα μικρό χωριό και χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. 

Την άνοδο θέλω να την αφιερώσω στον κόσμο μας, στο συμβούλιο που ήταν δίπλα μου όλη τη χρονιά και είχαμε μια άψογη συνεργασία και στους ποδοσφαιριστές μας που έδωσαν μεγάλες μάχες για να τα καταφέρουμε”. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο