Τ.Κωνσταντίνου στο Sportime:"Να τους δείξουμε πως έκαναν λάθος"

Ο παίκτης της ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Τάκης Κωνσταντίνου μίλησε στο SPORTIME για την μάχη της παραμονής, για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΖ Ζακακίου και την πορεία της ομάδας του. 

Δείτε τι δήλωσε: 

“Εδώ και βδομάδες βλέπουμε κάθε αγώνα σαν τελικό, έτσι και αυτό τον αγώνα θα τον αντιμετωπίσουμε σαν τελικό. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε γιατί αν χάσουμε βαθμούς θα είναι δύσκολο το έργο για την παραμονή μας στην κατηγορία”. 

Για το γεγονός ότι ακόμα διατηρούν ελπίδες για παραμονή στη κατηγορία, ενώ πολλοί τους είχαν ξεγραμμένους: 

“Από τον Γενάρη ακούμε αρνητικά σχόλια από άλλες ομάδες για την ομάδα μας και ότι είμαστε σίγουροι για υποβιβασμό, όμως εμείς  αποδείξαμε το αντίθετο μέχρι στιγμής και θέλουμε να δείξουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος που μας είχαν σίγουρους για υποβιβασμό. Τα τρία τελευταία παιχνίδια που έμειναν εξαρτώνται από εμάς αν και όλα είναι δύσκολα παιχνίδια, καθώς η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους και τις δικές της φιλοδοξίες, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για 3 συνεχόμενες νίκες”. 

Για το πόσο πολύ χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους: 

“Τον τελευταίο καιρό η διοίκηση έκανε αρκετές προσπάθειες να φέρει κοντά τον κόσμο και ο κόσμος ανταποκρίθηκε μπορώ να πω για τα δεδομένα της ΜΕΑΠ και της δεύτερης κατηγορίας και ευελπιστούμε ότι αν και είναι μακριά κάποιοι θα μας ακολουθήσουν και θα μας υποστηρίξουν σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε”. 

Για το εάν θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά σε περίπτωση υποβιβασμού: 

“Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα στη δεύτερη κατηγορία, καθώς η ΜΕΑΠ ήταν 8 χρόνια στην τρίτη κατηγορία, ήταν ένα έργο που ξεκίνησε δύσκολα το καλοκαίρι με πολλές αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές δυσκολίες, αλλά εμείς είχαμε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Δυστυχώς ήρθαν κάποιες απώλειες που δεν περιμέναμε, κάποια ατυχή αποτελέσματα και για αυτό βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση αν και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας μας. Αν δείτε και τα αποτελέσματα μας με μεγαλύτερες ομάδες από την πρώτη τετράδα θα καταλάβετε ότι παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και είχαμε και βαθμολογικό κέρδος από ομάδες της πρώτης τετράδας”. 

Για το κλίμα της ομάδας στα αποδυτήρια και την προσωπική του απόδοση: 

“Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό αν και είχαμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα σε παιχνίδια που μπορούσαμε, εντούτοις το τεχνικό τιμ και οι παίκτες μεταξύ μας έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα που αυτό μας βοηθά να ξεπερνάμε κάποια προβλήματα και προχωράμε δυναμικά μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Όταν η προσπάθεια είναι συλλογική είναι πιο εύκολο για κάποιον να μπορεί να αποδώσει περισσότερα και νιώθω να με βοηθούν οι συμπαίκτες μου όταν κάποιος πάει να πέσει ψυχολογικά να σε ανεβάσει ο συμπαίκτης σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα¨. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο