Προεδρική τοποθέτηση στο SPORTIME για τα έργα στον ΑΣΙΛ (pics)

Η ομάδα του ΑΣΙΛ Λύσης κλείνει σήμερα (26/6) 87 χρόνια ζωής.

Το SPORTIME φιλοξενεί ένα μίνι αφιέρωμα με οδοιπορικό στις εγκαταστάσεις της προσφυγικής ομάδας στην περιοχή των Καμάρων στη Λάρνακα όπου βρίσκεται και το γήπεδο ‘’Γρηγόρης Αυξεντίου’’.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΣΙΛ, Γιώργου Χρίστου, αλλά και να δείτε το φωτορεπορτάζ από τα εν εξελίξη έργα που γίνονται αυτή την περίοδο με στόχο τη βελτίωση των γηπεδικών και όχι μόνο εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά:

‘’Αποφασίσαμε ως ΑΣΙΛ να επενδύσουμε στα έργα. Θεωρούμε απαραίτητη τη σωστή υποδομή. Πάνω της μπορείς να επενδύσεις λειτουργικά στο μέλλον. Έχουμε την ανδρική ομάδα αλλά και της ακαδημίες. Οφείλουμε να τους παρέχουμε τις κατάλληλες γηπεδικές συνθήκες. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε μετά από 5 χρόνια να έχουμε τα κατάλληλα βοηθητικά γήπεδα. Ο λόγος είναι ότι η σωστή χρήση των γηπέδων είναι αυτή που θα κρατήσει σε καλή κατάσταση τις γηπεδικές συνθήκες. Οι ακαδημίες θα προπονούνται στα βοηθητικά μας για να μην επιβαρύνεται το προπονητικό κέντρο που θα είναι η ανδρική ομάδα.

Συν αυτού, στο κυρίως γήπεδο θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα δύο αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας. Επίσης θα έχουμε παιδότοπο κυρίως για τους γονείς που έρχονται με τα μικρότερα παιδιά ώστε να υπάρχει χώρος αναψυχής, σε συνδυασμό με την άκρως επαγγελματική μας αίθουσα "Ζένιος Πυρίσιης" όπου θα υπάρχει καφετέρια με όλα τα απαραίτητα. Ο στόχος για την ανδρική ομάδα είναι να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες προετοιμασίας και αποκατάστασης του παίκτη αφού θεωρούμε ότι η επιτυχία θα εξαρτηθεί από τις σωστές προδιαγραφές που θα του παρέχουμε.

Θα προσθέσουμε για 1η φορά στα αποδυτήρια τζακούζι, 3 κτιστές παγοθεραπείες, ενίσχυση του γυμναστηρίου και του χώρου φυσιοθεραπείας ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιηθεί ακόμη μια αίθουσα για εξειδικευμένη ανάλυση του εκάστοτε αντιπάλου από το τεχνικό τιμ.

Καθαρά η "ΑΕΚ Αρένα" μας δίνει πολλά. Ο παίκτης θα διψά για να παίξει, είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο το οποίο αναμένουμε να έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει και ευχόμαστε αυτή η έδρα να μας δώσει το μεγάλο όραμα που είναι η άνοδος μετά από 40 και βάλε χρόνια.

Το τεχνικό τιμ απαρτίζεται από τον Άγγελο Ευθυμίου, τον Αλεξάντερ Νέγκρι ως προπονητή τερματοφυλάκων, τον Μιχάλη Σιεκκερή ως γυμναστή, τον Ανδρέα Ανδρέου ως φυσιοθεραπευτής ενώ βοηθός προπονητής θα είναι ο Στέφανος Βοσκαρίδης. Η ομάδα μας θα συνεργάζεται με εργοφυσιολόγο που θα έχει άμεση επαφή με τον γυμναστή.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στον Αγρό από τις 18 εώς τις 23 Αυγούστου και συνολικά θα έχουμε μια σειρά από σημαντικά φιλικά’’.

Το φωτορεπορτάζ:

 

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο