Ένας Άρης για να τον….γουστάρεις

Ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Άρη η οποία μετά από έξι αγώνες φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Στόχος του Λεμεσιανού σωματείου είναι η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε στο  τέλος του φετινού μαραθωνίου να βρει τους  πάντες να πανηγυρίζουν.

Αρχικός στόχος της «ελαφράς ταξιαρχίας» ήταν να κάνει ένα καλό ξεκίνημα (κάτι το οποίο έχουν καταφέρει) έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις για μια πετυχημένη πορεία. Πλέον στόχος όλων στον Άρη είναι να παραμείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά αφού κανένας δεν θα τους χαριστεί στο μέλλον.

Ένας σημαντικός παράγοντας που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της είναι και το κοινό της ομάδας. Μπορεί να μην είναι πολλοί αλλά είναι πιστοί οι οπαδοί του Άρη. Γι αυτό και σε κάθε ευκαιρία που δίνεται στους ανθρώπους της ομάδας κάνουν έκκληση στον κόσμο να σταθεί δίπλα τους.

Άλλωστε με τη πορεία της μέχρι στιγμής η ομάδα έδειξε να το αξίζει.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο