Στηρίζουν πολλά στον Καπαρτή

Ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο στηρίζουν πολλά στον ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ είναι ο Βαλάντης Καπαρτής. Ο επιθετικός της ομάδας σκόραρε μέχρι στιγμής μόνο δυο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ,όμως η δουλειά που κάνει στο γήπεδο είναι υπερπολύτιμη για τους «κιτρινόμαυρους».

Φυσικά για να φανεί ένας επιθετικός σε μια ομάδα πρέπει οι υπόλοιποι δέκα ποδοσφαιριστές που είναι πίσω του να του «παίρνουν» τη μπάλα σε σημεία που μπορεί να φανεί επικίνδυνος.

Ο Βαλάντης σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα δικαιούται περισσότερους πόντους απ όσους έχει μαζέψει μέχρι στιγμής. Κάτι που δίνει κίνητρο σε όλους στην ομάδα να παλεύουν ακόμη περισσότερο τα παιχνίδια τους.

Στόχος του προσφυγικού σωματείου είναι η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Όμως η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και όλοι δουλεύουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αν θα δούμε τον ΑΣΙΛ στην πρώτη κατηγορία είναι ακόμη ένα ερωτηματικό, το σίγουρο όμως είναι ότι με ένα καλό Βαλάντη τα πάντα είναι εφικτά.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο