Άφησε θετικές εντυπώσεις ο Ανδρέας Αρτεμίου

Ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο οποίος ξεχώρισε από την ομάδα της Αγίας Νάπας στη τελευταία αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στην Πάφο για το θεσμό του κυπέλλου ήταν ο Ανδρέας Αρτεμίου.

Ο νεαρός άσσος ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα με την μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ τα πήγε πολύ καλά στο τελευταίο παιχνίδι και άφησε θετικές εντυπώσεις. Ο Ανδρέας ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος προβλημάτισε αρκετά την αμυντική γραμμή της ομάδας της Πάφου αφού ήταν ιδιαίτερα κινητικός και πολλές φορές έβαλε δύσκολα στην αντίπαλη αμυντική γραμμή.

Είναι ένας καλός χειριστής της μπάλας με καλή τεχνική ενώ είναι καλός και στο τακτικό κομμάτι κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.  Επίσης η συνύπαρξη του στο γήπεδο μαζί με τον Κατσαντώνη τον βοηθά πολύ αφού οι δυο είναι μαζί από τον ΑΠΟΕΛ και γνωρίζουν άριστα ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Αυτό που πρέπει να κάνουν πλέον οι δύο νεαροί άσσοι είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να μπορούν να βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο