Καρμιώτισσα: Στο μυαλό η Αγία Νάπα

Μπορεί την περασμένη αγωνιστική να ηττήθηκε απέναντι από τον ΑΣΙΛ όμως η ομάδα της Καρμιώτισσας έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Ντέρμπι έφυγε, ντέρμπι έρχεται λοιπόν για το σύλλογο της Λεμεσού ο οποίος είδε τα λάθη του τα ανέλυσε και πλέον ο Χρύσης Μιχαήλ περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του αντίδραση. Μια αντίδραση που αν έρθει θα είναι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως η Αγία Νάπα.

Για να έρθει το ζητούμενο πρέπει και αυτή τη φορά το σύνολο του Μιχαήλ  να φορέσει το καλό της «κοστούμι» και να πραγματοποιήσει μια μεγάλη εμφάνιση.  Είναι αγώνας ο οποίος χρειάζεται από όλους να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους έτσι ώστε να έρθει το ζητούμενο.

Επίσης ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για την ομάδα της Καρμιώτισσας είναι ότι το Δ.Σ της ομάδας έκανε ανασκόπηση της πορείας που έκανε μέχρι στιγμής το σύνολο του Χρύση Μιχαήλ και είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που γίνεται. Κάτι που είναι σημαντικότατο έτσι ώστε να διατηρηθεί το πολύ καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στα αποδυτήρια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο