Ε.Ν.Υ. Διγενή Ύψωνα : Δεν υπάρχει χρόνος για λύπες

Μπορεί η ομάδα του Διγενή να έχασε την τελευταία αγωνιστική που μας πέρασε από την Ομόνοια Αραδίππου (σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα) όμως δεν υπάρχει χρόνος για να τα «βάψουν μαύρα» στο Λεμεσιανό σωματείο.

Πλέον το σύνολο του Σπύρου Ευσταθίου καλείται να γυρίσει σελίδα και να πάει με απόλυτη συγκέντρωση στον επόμενο πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στον ΑΣΙΛ.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι για τους «κιτρινοπράσινους» οι οποίοι θα αγωνιστούν μέσα στην έδρα τους και θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο για να πάρουν βαθμολογικές «ανάσες».

Άπαντες στο στρατόπεδο του Διγενή γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος όμως υπάρχει πίστη ότι μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Είναι σημαντικό για την ομάδα να καταφέρει να κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία της και με το πέρασμα του χρόνου να ψάξει με τη σειρά της το γκολ. Οπωσδήποτε ο ΑΣΙΛ θα επιτεθεί όμως αν ο Διγενής παρουσιαστεί ουσιαστικός στις αντεπιθέσεις τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο