«Δεν με κόφτουν οι χορηγίες. Συγκεκριμένη ομάδα ελέγχει το 90% του στοιχήματος»

Πεπεισμένος ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι υποκινούμενες και ζημιογόνες εμφανίστηκε ο Λούκας Φανιέρος με δηλώσεις του στον Super Sport FM.

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με τον Διγενή, για το οποίο ήλθε φάκελος από την UEFA, ο πρόεδρος του Ερμή απάντησε: «Δεν με αφορά, ούτε θέλουμε να το συζητήσουμε. Έχει 8 χρόνια που το συζητώ. Όσους θέλουν ας φέρουν. Δεν ξέρω τι βλέπουν οι άνθρωποι. Δεν θα δεχτώ να διαχωριστούν ομάδες. Ή θα την πληρώσουμε όλοι, ή κανένας».

Ακολούθως ο Λούκας Φανιέρος τοποθετήθηκε για...

...το ότι θα αποκοπεί χορηγία στην ομάδα: «Δεν με κόφτουν οι χορηγίες. Δεν μπορώ να συζητώ πράγματα που τα είπα 15.000 φορές. Δεν μπορώ να το συζητώ από τη στιγμή που δεν έχω αντίλογο. Όποιος θέλει, βγάζει απόφαση. Εμένα δεν θα κρεμάσουν. Η ΚΟΠ έκανε αυτή την κίνηση και ήταν λάθος. Χθες μας έβαλε πέντε η Ομόνοια. Ας έρθει φάκελος. Θα αλλάξουν οι ποινές. Θα ξεσηκωθούμε και εμείς οι πρόεδροι της Β΄ Κατηγορία. Προχθές, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας που παίρνει 50.000 ευρώ το μήνα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και μπήκε γκολ. Θα έρθει φάκελος;».

...τον αγώνα Αγία Νάπα-Πάφος, στο οποίο δεν επιρρίπτεται ευθύνη: «Γιατί έστειλαν το φάκελο αφού δεν επιρρίπτονται ευθύνες; Θα μας πελλάνουν τούτοι; Ποιος τα παίζει; Χθες, έπαιζε η ΑΕΛ με την Αλκή. Τι έγινε; Θα έρθει ο φάκελος τώρα. Πες μου ένα άτομο που δεν το έπαιξε να το γυρίσει η ΑΕΛ.  Είναι όλα συμφέροντα. Κάποιες εταιρίες είναι σπόνσορες σε ομάδες».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ερμή άφησε αιχμές για την περίοδο που προέκυψε το θέμα με τους φακέλους, ενώ τοποθετήθηκε για τον Γιώργο Κούμα και για τον Μάριο Παναγή: «Όταν υπάρχει κρότος, πρέπει να γίνεται αντικρότος. Εδώ και 15 μήνες δεν ήρθε φάκελος και ήρθαν τόσοι πολλοί σε μια βδομάδα. Ας τους δώσει την καρέκλα να τελειώνουμε. Κάποιος υποκινεί τα προβλήματα. Με αυτό όμως, κάνουμε κακό στο ποδόσφαιρο μας και μειώνουμε την Κύπρο μας.

Ο Μάριος Παναγή έχει πέντε χρόνια που προσπαθεί να μας πει κάποια πράγματα. Ε, κουμπάρε, θα μας πεις τι έχεις να τελειώνουμε; Να βγει να κατηγορήσει να καθαιρέσουν αυτόν που κατηγορεί και να τελειώνουμε. Σημαίνει ότι υπάρχει αντιπολίτευση. Όλα τα κάνουμε εναντίον του ποδοσφαίρου μας. Κάποια πουλλάκια και αμπελοπουλλάκια βγάλανε αυτά τα πράγματα. Εν μέρες τους. Ποιοι είναι πίσω από τις ομάδες; Με τι ασχολούνται οι πρόεδροι τους; Συγκεκριμένη ομάδα ελέγχει το 90% του στοιχήματος και τα λεφτά πάνε σε αυτή την εταιρεία. Εγώ κάποτε είχα εταιρεία και σταμάτησα να ασχολούμαι επειδή είμαι πρόεδρος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο