Παραιτήθηκε ο Καϊάφας!

Ο Κώστας Καϊάφας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Αλκής. 

Η ανακοίνωση της Αλκής για την έκτακτη συνεδρία: 

Σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλκής που έγινε χθες, λήφθηκαν κάποιες σημαντικές αποφάσεις και θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας για όλες τις εξελίξεις που προέκυψαν. Η συνεδρία ήταν διευρυμένη, αφού πέραν από τα μέλη του Δ.Σ. ήταν παρόντες και κάποιοι επιφανείς φίλοι της ομάδας μας.

Οι αποφάσεις είναι οι ακόλουθες:

1. Το απόγευμα της Δευτέρας ο προπονητής Κώστας Καϊάφας υπέβαλε την παραίτησή του και το Δ.Σ. την έκανε αποδεκτή. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως ο κ. Καϊάφας ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας σε μια δύσκολη περίοδο και προσπάθησε να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα, κάτι το οποίο παρουσιάζεται ως το μεγαλύτερο πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου το ερχόμενο Σάββατο θα βρίσκεται ο Δάνος Δαμιανού, μέχρι πρότινος βοηθός του Κώστα Καϊάφα.

2. Αποφασίστηκε η εκλογική συνέλευση της ΑΛΚΗΣ να γίνει στις 18 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο σωματείο της ΑΛΚΗΣ στην Λάρνακα. Στόχος είναι να γίνουν νωρίς οι διαδικασίες για καλύτερο προγραμματισμό τη νέα περίοδο.

3. Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φίλους της ομάδας μας να βοηθήσουν άμεσα το Δ.Σ. γιατί η ΑΛΚΗ έχει ανάγκη τον κάθε ένα από εσάς. Κανείς δεν περισσεύει και τώρα στα δύσκολα πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της ΑΘΑΝΑΤΗΣ.

Δ.Σ. Αλκής

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο