Οι μαρτυρίες που οδήγησαν στην 8ήμερη κράτηση Μασιά και Κωνσταντίνου!

Την οκταήμερη κράτηση των Δημήτρη Μασιά και Ανδρέα Κωνσταντίνου διέταξε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Τόσο ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας όσο και ο διαιτητής της εκτός έδρας αναμέτρησής της με τον Οθέλλο, Ανδρέας Κωνσταντίνου, οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου μετά από καταγγελίες παικτών και παραγόντων του Οθέλλου Αθηαίνου για προσπάθεια χειραγώγησης του αγώνα.

Στην αγόρευσή του ο ανακριτής του ΤΑΕ ανάφερε ότι ποδοσφαιριστής του Οθέλλου δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μασιά για να συναντηθούν. Στο ραντεβού ο Μασιάς πρόσφερε στον ποδοσφαιριστή €10.000, για να κερδίσει το παιχνίδι η Αγία Νάπα. Ο ποδοσφαιριστής του είπε «ας κερδίσει ο καλύτερος» , για να τον αποφύγει και ο Μασιάς ανάφερε ότι θα πιάσει τον διαιτητή.

Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, σύμφωνα πάντα με την αγόρευση του ανακριτή, «ενόχλησε» κι άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν δέχθηκαν την προσφορά του. Μάλιστα ένας εκ των ποδοσφαιριστών είχε μάνατζερ τον Μασιά.

Ο ανακριτής ανέφερε ότι έχει στην κατοχή του καταθέσεις από τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές του Οθέλλου καθώς και από τον πρόεδρο του συλλόγου. Ο τελευταίος έδωσε μαρτυρία στις 9 Φεβρουαρίου καταγγέλλοντας ότι προσεγγίστηκε από τον Μασιά πριν τον αγώνα. Στο ερώτημα του δικηγόρου του Μασιά γιατί δεν δόθηκε κατάθεση την ίδια ημέρα, αλλά μετά το παιχνίδι, ο ανακριτής υπογράμμισε ότι προκύπτει και θέμα ασφάλειας.

Ακολούθως ο ανακριτής ανέφερε ότι οι περισσότεροι ισχυρισμοί, που δόθηκαν στην Αστυνομία, έχουν επιβεβαιωθεί και πως θα ληφθούν γύρω στις 70 καταθέσεις για την υπόθεση, ανάμεσα σε αυτούς οι ποδοσφαιριστές και παράγοντες των δύο ομάδων (Οθέλλου - Αγίας Νάπας) και οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον των ύποπτων, καθώς και από την ΚΟΠ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο