"Είναι άδικο να διακοπεί το πρωτάθλημα και να μην έχουμε υποβιβασμό"

Ραδιοφωνική παρέμβαση από τον πρόεδρο του Άρη Λύσανδρο Λυσάνδρου σχετικά με την επιστολή που απέστειλαν οι ομάδες της Β' κατηγορίας και την άρνηση της δικιάς του ομάδας να συμμετάσχει σε αυτό το... άτυπο συμβούλιο.

Επιστολή στην ΚΟΠ και κραυγή απόγνωσης από τα σωματεία της Β' κατηγορίας

Οι δηλώσεις του κ. Λυσάνδρου στο Super Sport FM:

«Αν και εφόσον η πολιτεία δεν επιτρέψει να διεξαχθούν οι αγώνες στο γήπεδο μέχρι τις ημερομηνίες που έδωσε ΟΥΕΦΑ, τότε θα δούμε. Η εισήγηση μας είναι να γίνουν 16 ομάδες στην Α' με ομίλους των 8 όπως παίζεται το πρωτάθλημα στην β' κατηγορία. Μέχρι τέλος Ιουλίου πιστεύω ότι μπορούν να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα. Δεν είναι θέμα οι θερμοκρασίες, μπορεί οι αγώνες να είναι νυχτερινοί. Πιστεύω ότι θα υπάρξει ύφεση μέχρι τέλος Απριλίου. Πιστεύω ότι είναι άδικο αυτή τη στιγμή να διακοπεί το πρωτάθλημα και να μην έχουμε υποβιβασμό. Γιατί να μην υποβαθμιστεί μία από την πρώτη κατηγορία και ν' ανέβουν τρεις από τη Β; Εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι στη Β' κατηγορία και με την πρόταση των άλλων 15 η ομάδα μας αδικείται. Η πρόταση των υπόλοιπων ομάδων είναι ν' ανέβουν δύο ομάδες και να μην υποβαθμιστεί καμία. Κρατήσαμε αυτή την ομάδα ζωντανή, έγινε τεράστια προσπάθεια».

«Θεωρώ γελοίο να διεξαχθούν οι αγώνες του πρώτου γκρουπ της α’ κατηγορίας και το β’ γκρουπ και οι μικρότερες ομάδες να διακοπεί το πρωτάθλημα».

«Δεν έχουμε πολλούς ξένους στην ομάδα, όμως αυτούς που έχουμε έχουν παραμείνει και μέχρι σήμερα είναι στην Κύπρο. Κάποιες άλλες ομάδες έχουν τερματίσει συμβόλαια ή τους άφησαν να φύγουν. Τους είπαμε ότι αν το πρωτάθλημα παραταθεί μέχρι τον Αύγουστο, θα πληρωθούν τα συμβόλαια μέχρι τον Μαιό και θα φροντίσουμε για τους επόμενους μήνες να μην μείνει κανείς έτσι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο