Πάρντο: "Η ΚΟΠ θα πάρει την καλύτερη απόφαση"

Δηλώσεις από τον τερματοφύλακα του Ερμή Ούρκο Πάρντο σε σχέση με τα δεδομένα του δικού μας πρωταθλήματος και πως βλέπει ο ίδιος τα πράγματα να εξελίσσονται.

Δηλώσεις από τον τερματοφύλακα των "φτεροπόδαρων" στον Super Sport FM:

«Περνώ όπως όλοι σε όλο τον κόσμο αλλά δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να γυμναστούμε, κάνουμε τα μαθήματα του μωρού και άλλα πράγματα. Είναι καλύτερα τα πράγματα εδώ σε σχέση με άλλες χώρες αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσει ο κόσμος. Ενάμιση μήνα πριν χαλάρωσαν πολύ στην Ισπανία και τώρα το πληρώνουν αυτό. Στην Ισπανία, στην Ιταλία, στις ΗΠΑ δεν αφορά μόνος μεγάλους ανθρώπους σε ηλικία αλλά έχει και πολύ νεαρότερους, δεν καταλαβαίνει ηλικίες ο ιός».

Στο Βέλγιο λήφθηκε απόφαση για να τελειώσει το πρωτάθλημα: «Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι σε δεύτερη μοίρα. Το άκουσα αυτό για το Βέλγιο αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει σε 1-2 μήνες».

Είσαι σύμφωνος με αυτή την απόφαση; «Και οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες και ο κόσμος θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο αλλά πάνω από όλα είναι υγεία. Μόνο οι ειδικοί μπορούν να μας πουν το «ΟΚ». Δεν ξέρω γιατί το αποφάσισαν αυτό στο Βέλγιο. Στην Ισπανία δεν άκουσαν τους γιατρούς στην αρχή και ήταν τεράστιο λάθος, τώρα τους ακούνε».

Αν πάνε καλά και μέσα στον Μάιο και αρχίσουν οι προπονήσεις, πως το βλέπετε; «Μόλις μου πει ένας ειδικός ότι μπορώ να κάνω προπόνηση τότε θα αρχίσουμε προπόνηση όποτε και να είναι αυτό. Το πρώτο μέλημα είναι η υγεία. Είναι αρκετοί οι άνθρωποι σε μια ομάδα και δεν είναι εύκολο».

«Πιστεύω ότι η ΚΟΠ θα πάρει την καλύτερη απόφαση. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιωθεί η κατάσταση και όταν επανέλθουμε να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε πριν, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά παντού».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο