«Μόνο με το όνομα… την πάτησες»

Για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας το οποίο αρχίζει την Παρασκευή μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου. 

«Για εμάς δεν είναι γνώριμη η β’ κατηγορία αλλά και ούτε άγνωστη. Οι προπονητές μας είδαν το επίπεδο αυτής της κατηγορίας. Οι ομάδες προσπάθησαν να ενισχύσουν τα ρόστερ τους και βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ότι ήρθαμε από την Α’ κατηγορία. θα έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα». 

«Αν κάποιος πιστέψει πως μόνο με το όνομα θα πάρεις πρωτάθλημα την πάτησες. Γνωρίζουμε την δυνατότητα αυτού του πρωταθλήματος. Αρκετοί ποδοσφαιριστές με ταλέντο και Κύπριοι βρίσκονται σ’ αυτή την κατηγορία θα διάφορους λόγους. Όλοι παραδέχονται πως θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στην Β’ κατηγορία». 

«Οι παίκτες που ήρθαν θα βοηθήσουν και μαζί με τους ταλαντούχους παίκτες του Εθνικού έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Α’ κατηγορία». 

«Αύριο υπάρχει σύσκεψη τον προέδρων της β’ κατηγορίας για το πρωτάθλημα. Υπάρχει απογοήτευση γιατί δεν υπάρχει κανένας να κοιτάξει πιο κάτω από την Β’ κατηγορία. Έχουν τόσα έξοδα αλλά από αγάπη στο σωματείο τους τα κράτησαν. Δεν υπάρχουν έσοδα. Είναι ένα θέμα πολύ μεγάλο το οποίο πρέπει να αγγίξουμε κάποτε. Μιλάμε πως κάτω από την Α’ κατηγορία είναι το χάος» 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο