Ενδιαφέρον από επενδυτές για την ομάδα!

Με ανακοίνωση της η Αλκή, ενημερώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας για το οικονομικό, πλην ενός που εκκρεμεί η απάντηση του. Επίσης η "Αθάνατη" αναφέρει ότι προκύπτει ενδιαφέρον από επενδυτές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να εισέλθει το Σωματείο σε νέα πορεία, ενώ δηλώνουν το "Αμμόχωστος" ως έδρα και τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της Αλκής:  
"Βλέπουμε το αύριο με αισιοδοξία

Φίλοι και φίλες της ΑΛΚΗΣ, η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε άδοξα για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν είναι της παρούσης να τους αναφέρουμε αλλά μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προχωράμε ενωμένοι.

Θα θέλαμε, επίσης, να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας για διάφορα ζητήματα που απασχολούν το παρόν και το μέλλον. Το σωματείο μας κατέληξε σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές, προπονητές, προσωπικό και συνεργάτες για υπηρεσίες, αθλητικό ή άλλο υλικό της τρέχουσας περιόδου. Εκκρεμεί μόνο μια υπόθεση με ποδοσφαιριστή ο οποίος παρά το γεγονός ότι πληρώθηκε δεν υπέγραψε τη συμφωνία. Αισιοδοξούμε ότι θα λυθεί σύντομα και αυτό το θέμα.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, τους συνεργάτες μας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για τη συνεργασία που είχαμε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η συνεργασία που είχαμε σε δύσκολες στιγμές ήταν άψογη.

Αναφορικά με τη Γενική Συνέλευση, αυτή θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες (πιθανόν σε υπαίθριο χώρο) και η σκέψη που υπάρχει είναι να πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Μαΐου.

Όπως αντιλαμβάνεστε η νέα περίοδος θα ξεκινήσει χωρίς εκκρεμότητες και σας διαβεβαιώνουμε ότι οι στόχοι μας θα είναι πρωταγωνιστική με ξεκάθαρη επιθυμία να επιστρέψει η «Αθάνατη» εκεί που της αξίζει. Στην Α’ κατηγορία.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι προκύπτει ενδιαφέρον από επενδυτές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να εισέλθει το Σωματείο σε νέα πορεία. Τέλος, ενημερώνουμε ότι η έδρα μας και τη νέα περίοδο θα είναι το γήπεδο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας για τη συνεργασία".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο