Απτόητος ο 38χρονος Πράνιτς: «Θέλω να παίξω κι άλλο»!

Σε συνέντευξη του σε Spox και Goal ο Ντάνιελ Πράνιτς κλήθηκε να τοποθετηθεί και για τα ποδοσφαιρικά του πλάνα για το μέλλον και αποκάλυψε ότι, παρά τα 38 χρόνια του, προτίθεται να συνεχίσει να παίζει μπάλα.

«Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και θα ήθελα να παίξω λίγο ακόμη. Επειδή δεν μπορώ χωρίς ποδόσφαιρο, ακολούθως θα γινόμουν ευχαρίστως προπονητής. Πρότυπό μου είναι ο Γίργκεν Κλοπ, ο οποίος συνδυάζει σιδηρά πειθαρχία με μια υγιή δόση χαλαρότητας», αποκάλυψε ο Κροάτης άσος της Αγίας Νάπας, που προχώρησε και σε μια σύγκριση των Λούι φαν Χάαλ και Γιουπ Χάινκες, προπονητών του στην Μπάγερν.

«Ο φαν Χάαλ ήταν μανιακός με τη φιλοσοφία του για ποδόσφαιρο με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Οι παίκτες επωφεληθήκαμε απίστευτα από αυτό, προσωπικά δεν είχα καλύτερο προπονητή στην καριέρα μου. Αλλά και για όλο το σύλλογο η νοοτροπία και η δουλειά του ήταν ένα τεράστιο κέρδος.

Ήταν όμως ένας δύσκολος άνθρωπος, με τον οποίο η ομάδα μπόρεσε να συνεργαστεί μόνο μια χρονιά. Δεν είχαμε το παραμικρό περιθώριο ελευθερίας και στο προπονητικό κέντρο η ατμόσφαιρα πολύ σπάνια ήταν χαλαρή.

Μπορώ μόνο να βγάλω το καπέλο στον Γιουπ Χάινκες και στις επιτυχίες του. Αν και πρέπει να πω ότι ο φαν Χάαλ από ποδοσφαιρική γνώση, ιδίως τακτικά, ήταν πολύ ανώτερός του. Στο συγκεκριμένο τομέα, άλλωστε μέχρι σήμερα δεν μπορείς να συγκρίνεις κανέναν με τον φαν Χάαλ», κατέληξε ο Πράνιτς.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο